Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

15

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πιτίνο: Ο θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ, ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσω Twitter
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιτίνο: Ο θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ, ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσω Twitter

Είναι επίσημο – Ο κόουτς Ρικ Πιτίνο, θα αναλάβει το τιμόνι του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της χρονιάς ύστερα από την απόφαση για αντικατάσταση του Τσάβι Πασκουάλ. Η επιβεβαίωση της είδησης ήρθε από τον ίδιο τον Πιτίνο, ο οποίος ανέβασε στο Twitter το εξής: «Εύχομαι σε όλους χαρούμενα Χριστούγεννα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη […]

Ρικ Πιτίνο

Είναι επίσημο – Ο κόουτς Ρικ Πιτίνο, θα αναλάβει το τιμόνι του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της χρονιάς ύστερα από την απόφαση για αντικατάσταση του Τσάβι Πασκουάλ.

Η επιβεβαίωση της είδησης ήρθε από τον ίδιο τον Πιτίνο, ο οποίος ανέβασε στο Twitter το εξής:

«Εύχομαι σε όλους χαρούμενα Χριστούγεννα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη μοναδική ευκαιρία να προπονήσω τον Παναθηναϊκό, ομάδα με σπουδαία παράδοση. Είμαι κατενθουσιασμένος και θέλω να βοηθήσω».

Να σημειωθεί ότι ο Ρικ Πιτίνο είναι ο μόνος προπονητής που οδήγησε τρία διαφορετικά κολέγια (Πρόβιντενς, Κεντάκι και Λούιβιλ) σε ημιτελικό Final Four του αμερικανικού κολεγιακού πρωταθλήματος.

Ο Πιτίνο έχει επιπλέον περάσει από τον πάγκο των New York Knicks (1987-1989) και των Boston Celtics (1997-2001), ενώ το 2013 μπήκε στο Basketball Hall of Fame.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις