Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Τούνη κάνει αναπαράσταση το πώς στήθηκε στο Μνημείο – “Ο κόσμος δεν ξέρει την ιστορία του μέρους” (vid)
LIFESTYLE

Η Τούνη κάνει αναπαράσταση το πώς στήθηκε στο Μνημείο – “Ο κόσμος δεν ξέρει την ιστορία του μέρους” (vid)

Στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη έκατσε χθες η Ιωάννα Τούνη και η συζήτηση έφτασε στην επίμαχη φωτογραφία που προκάλεσε σάλο Το μοντέλο φωτογραφήθηκε στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο όρθια, με σχεδόν γυμνά ανοιχτά πόδια και οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές. Η Ιωάννα Τούνη επέμεινε ότι δεν υπάρχει κάτι προκλητικό στη φωτογραφία. «Εγώ δεν βλέπω κάτι […]

Ιωάννα Τούνη

Στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη έκατσε χθες η Ιωάννα Τούνη και η συζήτηση έφτασε στην επίμαχη φωτογραφία που προκάλεσε σάλο

Το μοντέλο φωτογραφήθηκε στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο όρθια, με σχεδόν γυμνά ανοιχτά πόδια και οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές.

Η Ιωάννα Τούνη επέμεινε ότι δεν υπάρχει κάτι προκλητικό στη φωτογραφία.

«Εγώ δεν βλέπω κάτι προκλητικό, έχω τα πόδια μου σε ανάταση. Σου φαίνεται προκλητική αυτή η πόζα;» είπε.

Την ίδια ώρα αναπαριστούσε το πώς στήθηκε μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Εξήγησε, δε, ότι δεν φορούσε καλσόν γιατί «δεν μπορώ τα καλσόν, το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν».

Αποτέλεσμα εικόνας για ιωαννα τουνη

Η ίδια απέδωσε τις αντιδράσεις στο ότι «ο κόσμος δεν γνωρίζει την ιστορία του μέρους».

«Εγώ τη γνώριζα. Όλοι ξέρουν μέσες άκρες ότι έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο. Αυτό το μνημείο έχει χτιστεί το 2005, ο κόσμος πίστευε ότι είχα μπει σε νεκροταφεία και είχα πατήσει σε τάφους. Έχει γίνει με αφορμή το θάνατο των Εβραίων στο Χίτλερ.

Δεν έχει σχέση αυτό καθαυτό με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, είναι προς αυτούς αλλά δεν είναι το σημείο που έγινε αυτό» συμπλήρωσε χαρακτηρίζοντας «δυσάρεστο» ό,τι έγινε με τους Εβραίους.

Στην ερώτηση γιατί μετά τις αντιδράσεις ανήρτησε την ίδια φωτογραφία αλλά «ντυμένη» η Ιωάννα Τούνη απάντησε ότι «δεν με ενόχλησε ο κόσμος που μπορεί να είναι απαίδευτος. Με ενόχλησε η στάση των δημοσιογράφων που μιλούσαν για αγράμματη κοπέλα».

«Εγώ βρίσκω κάτι καλλιτεχνικό σε ό,τι ανεβάζω. Δεν βρίσκω κάτι σε αυτή τη φωτογραφία» επέμεινε.

Υποστήριξε, τέλος, ότι «δεν θεωρώ ότι υπάρχουν για κάθε σημείο τα κατάλληλα ρούχα. Είναι έξω έξω σε μια πλατεία και βγαίνω φωτογραφία, θα μπορούσε να είναι ένα οποιοδήποτε μνημείο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις