Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απίστευτη ατάκα της Μπακογιάννη: Ο Καμμένος είναι κότα, αλλά… όχι όποια και όποια κότα! (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη ατάκα της Μπακογιάννη: Ο Καμμένος είναι κότα, αλλά… όχι όποια και όποια κότα! (vid)

Τη λύπη της για το γεγονός ότι το κεκτημένο στην πάταξη της τρομοκρατίας των προηγουμένων ετών έχει πλέον ακυρωθεί, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι με τη σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων επιτεύχθηκε πριν από μία και πλέον δεκαετία η εξάρθρωση της 17Ν. Ωστόσο, πλέον με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ […]

Ντόρα-Μπακογιάννη-1.jpg

Τη λύπη της για το γεγονός ότι το κεκτημένο στην πάταξη της τρομοκρατίας των προηγουμένων ετών έχει πλέον ακυρωθεί, εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι με τη σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων επιτεύχθηκε πριν από μία και πλέον δεκαετία η εξάρθρωση της 17Ν.

Ωστόσο, πλέον με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όλο αυτό δεν υφίσταται, κάνοντας αναφορά, μεταξύ άλλων, στο νόμο Παρασκευόπουλου.

«Σήμερα, για πρώτη φορά, η Δημοκρατία αντιμετωπίζει φασιστοειδείς λογικές» συνέχισε, φέρνοντας ως παράδειγμα τον ακραίο πολιτικό λόγο, τύπου «ή εμείς ή εσείς», «αν μου κάνεις κριτική, είσαι φασίστας».

Η Ντόρα Μπακογιάννη συμπλήρωσε ότι είναι αντίθετη στη λογική του εμπάργκο σε ΜΜΕ, λέγοντας ότι θα όφειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, να βγει δημόσια και να πει ότι αίρεται το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ.

Επίσης η βουλευτής της ΝΔ έδωσε συγχαρητήρια στους εργαζομένους του ΣΚΑΪ «που δεν τρομοκρατούνται δεν φοβούνται και συνεχίζουν να εργάζονται. Αθλιότητες όσα λένε κάποιοι, ακόμα και στην ΕΡΤ, ότι πρόκειται περί προβοκάτσιας».

Ήξερα πάντα πως ο Καμμένος είναι κότα τρίλυρη και μακροπουπουλάτη

«Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε αντί να κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την υπουργική ασυλία να έρθει στο δικαστήριο κ να αντιμετωπίσει αυτόν που έχει θίξει.

Αλλά ο κ. Καμμένος πάντα έτσι ήταν. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέμαι τι θα κάνουν, που λένε κάθε μέρα ότι είναι κατά ασυλίας», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις