Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

13

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πρωταγωνιστής σε live τσακωμό ο Βαρουφάκης – Έβγαλε το ακουστικό και τους άφησε σύξυλους (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωταγωνιστής σε live τσακωμό ο Βαρουφάκης – Έβγαλε το ακουστικό και τους άφησε σύξυλους (vid)

Επεισοδιακή ήταν η live συζήτηση του Γιάννη Βαρουφάκη στον σταθμό Super B για το «MέΡΑ 25» Ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν «ανέχτηκε», όπως είπε, ερώτηση δημοσιογράφου, ο οποίος τον «διέκοψε» και έτσι έβγαλε το ακουστικό και έφυγε! Στη συνέχεια όταν ο δημοσιογράφος του Super B, μπήκε στην αίθουσα δημοτικής αγοράς όπου ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση […]

Βαρουφάκης

Επεισοδιακή ήταν η live συζήτηση του Γιάννη Βαρουφάκη στον σταθμό Super B για το «MέΡΑ 25»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν «ανέχτηκε», όπως είπε, ερώτηση δημοσιογράφου, ο οποίος τον «διέκοψε» και έτσι έβγαλε το ακουστικό και έφυγε!

Στη συνέχεια όταν ο δημοσιογράφος του Super B, μπήκε στην αίθουσα δημοτικής αγοράς όπου ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση του σχηματισμού του κ. Βαρουφάκη για να καλύψει ζωντανά την ομιλία του στο κοινό, ο επικεφαλής του κόμματος του είπε να περάσει έξω, γιατί… δεν είχε πρόσκληση!

Δείτε σε βίντεο την στιγμή της αποχώρησης:

Αντί για κουπόνια… κοσμήματα

Αντί για κουπόνια το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη “ΜέΡΑ 25” πουλάει κοσμήματα που κατασκευάζει η σύζυγος του πρώην υπουργού Δανάη Στράτου, από τα έσοδα των οποίων ενισχύεται οικονομικά ο φορέας.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο κ. Βαρουφάκης μιλούσε στην “Αγορά Αργύρη” στην Πάτρα.

Στην είσοδο της αίθουσας είχαν στηθεί τραπεζάκι πάνω στο οποίο είχαν στήσει τα κοσμήματα.

Μάλιστα από μικροφώνου και ενώ ταυτόχρονα έδειχνε στο κοινό ένα υπέροχο κόσμημα, ο κ. Βαρουφάκης ενημέρωσε τους ακροατές του πως ήταν σε εξέλιξη και λαχειοφόρος, με τον τυχερό να κερδίζει το συγκεκριμένο κομψοτέχνημα της Δανάης Στράτου.

varouf_in1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις