Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Τσίπρας καθησυχάζει τον… λαό: “Πού να πάει ρε παιδιά ο Καμμένος;”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσίπρας καθησυχάζει τον… λαό: “Πού να πάει ρε παιδιά ο Καμμένος;”

Άνετος εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας παρά τις συνεχείς “απειλές” του Πάνου Καμμένου για απόσυρση από την κυβέρνηση αν έρθει για κύρωση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών Ο πρωθυπουργός δεν δείχνει να ανησυχεί καθόλου για ενδεχόμενο να αποσύρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ την στήριξη του στην κυβερνητική πλειοψηφία. Eξερχόμενος από την αίθουσα της Ολομέλειας, ρωτήθηκε […]

Τσίπρας-Καμμένος-10.jpg

Άνετος εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας παρά τις συνεχείς “απειλές” του Πάνου Καμμένου για απόσυρση από την κυβέρνηση αν έρθει για κύρωση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών

Ο πρωθυπουργός δεν δείχνει να ανησυχεί καθόλου για ενδεχόμενο να αποσύρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ την στήριξη του στην κυβερνητική πλειοψηφία.

Eξερχόμενος από την αίθουσα της Ολομέλειας, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και εάν υπάρχει plan B στην κυβέρνηση σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος αποχωρήσει από την κυβερνητική πλειοψηφία.

Δημοσιογράφοι: Έχετε plan b αν ο Καμμένος αποχωρήσει και πάρει τους υπουργούς του;

Τσίπρας: «Όχι ρε παιδιά! Πού να πάει; Μην ανησυχείτε»

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η σύγκρουση με τους πολιτικούς αρχηγούς της αντιπολίτευσης και ειδικά με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη δεν θα λάβει άγρια χαρακτηριστικά.

“Ο προϋπολογισμός είναι θεσμική συζήτηση. Μιλάμε για νούμερα, αριθμούς και πίνακες. Άλλωστε δεν βλέπετε πως είναι το κλίμα σήμερα. Με Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με ευγένεια και καθώς πρέπει σαν να είναι στην Οξφόρδη».

Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί υπουργικό συμβούλιο υπενθυμίζοντας ότι κάθε μήνα συνέρχεται το συγκεκριμένο ανώτατο κυβερνητικό όργανο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις