Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM: Έξαλλη η Μικαέλα με την Ηλιάνα – “Ντροπή της”
LIFESTYLE

GNTM: Έξαλλη η Μικαέλα με την Ηλιάνα – “Ντροπή της”

Κι άλλη κόντρα στο GNTM, αυτή τη φορά ανάμεσα σε παίκτρια και κριτή. Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Αφορμή, τα όσα είπε η κριτής του GNTM κατά τη φωτογράφιση των κοριτσιών με τα παιδάκια. Η Μικαέλα Φωτιάδου, τώρα που έχει βγει από το σπίτι, είδε τα αποσπάσματα και ξεσπάθωσε μιλώντας […]

Μικαέλα

Κι άλλη κόντρα στο GNTM, αυτή τη φορά ανάμεσα σε παίκτρια και κριτή.

Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αφορμή, τα όσα είπε η κριτής του GNTM κατά τη φωτογράφιση των κοριτσιών με τα παιδάκια.

Η Μικαέλα Φωτιάδου, τώρα που έχει βγει από το σπίτι, είδε τα αποσπάσματα και ξεσπάθωσε μιλώντας στο Happy Day για την Ιλιάνα Παπαγεωργίου, αμφισβητώντας μεταξύ άλλων και την καριέρα της στο μόντελινγκ.

«Δεν ξέρω αν η Ηλιάνα έχει κάνει όντως τόση μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Δεν έχουμε και την ίδια ηλικία. Πολλοί βέβαια έχουν πει ότι δεν έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα.

Νομίζω ότι η Ηλιάνα όντως έχει κάτι μαζί μου. Δεν θέλω να μιλάω πολύ για την Ηλιάνα. Γιατί είδα στην τηλεόραση ότι είπε κάποια άσχημα πράγματα για μένα. Που αυτά δεν τα λες. Με σχολίασε ως μαμά στη φωτογράφιση με τα παιδάκια. Εντάξει. Ντροπή της.

Εγώ πολλές φορές αντιδρούσα με θυμό, γιατί είχα θυμό μέσα μου που δεν μιλούσα με το παιδί μου. Περίμενα να μιλάω με το παιδί μου κάθε δύο μέρες και μιλούσα κάθε δέκα».

Αποτέλεσμα εικόνας για MIKAELA ΦΩΤΙΆΔΗ

Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως για δύο μήνες είχε λόγω στεναχώριας και άγχους γυναικολογικά προβλήματα.

«Λόγω στεναχώριας μέσα στο GNTM είχα διακοπή κύκλου, γι’ αυτό πάχυνα. Ήταν δύσκολο να βγω από το σπίτι και να πάω στο γιατρό, ενώ είμαι μέσα σε ένα παιχνίδι, αλλά ευτυχώς με πήγε η παραγωγή και τώρα όλα καλά»!

«Το παιδί μου ήταν με τον μπαμπά του και τα πεθερικά του. Η μαμά μου είναι στην Ολλανδία. Αυτό που λένε ότι τύλιξα τον Γιάννη τον Ροδίτη τον επιχειρηματία γιατί ήθελα να του φάω τα λεφτά… Έχουν πει τέτοιο πράγμα.

Είμαι με τον Γιάννη για να μένω σε αυτή τη βίλα. Δείξε λίγο τη βίλα που μένω. Τον λένε όλοι άντρα μου. Έχουμε μαζί ένα παιδί. Δεν ήμαστε όμως παντρεμένοι. Δεν έχουμε παντρευτεί. Νομίζω ότι για να παντρευτούμε πρέπει να του κάνω πρόταση εγώ», δήλωσε η πρώην παίκτρια του GNTM.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις