Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Άρη κοιμήσου ήσυχος” – “Μάκη είσαι για λύπηση”: Καβγάς Πορτοσάλτε – Τριανταφυλλόπουλου
ΕΛΛΑΔΑ

“Άρη κοιμήσου ήσυχος” – “Μάκη είσαι για λύπηση”: Καβγάς Πορτοσάλτε – Τριανταφυλλόπουλου

Άγριος διαδικτυακός καβγάς ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε και του ιδιοκτήτη του Zougla.gr Μάκη Τριανταφυλλόπουλου Αφορμή η έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ. Ειδικότερα, η κόντρα ξεκίνησε μετά το σχόλιο – «καρφί» προς την κυβέρνηση του Άρη Πορτοσάλτε στο Twitter περί «τρομοκρατίας σε Μέσα Ενημέρωσης που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση». Ο Μάκης […]

Πορτοσάλτε

Άγριος διαδικτυακός καβγάς ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Άρη Πορτοσάλτε και του ιδιοκτήτη του Zougla.gr Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Αφορμή η έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η κόντρα ξεκίνησε μετά το σχόλιο – «καρφί» προς την κυβέρνηση του Άρη Πορτοσάλτε στο Twitter περί «τρομοκρατίας σε Μέσα Ενημέρωσης που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση».

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απάντησε στα όσα έγραψε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι το κανάλι του Φαλήρου δεν είχε ούτε κάμερα όταν σημειώθηκε το περιστατικό.

Τότε ακολούθησε διάλογος – «φωτιά», κατά τον οποίο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ενέπλεξε και τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο.

Μάλιστα, κατόπιν ο ιδιοκτήτης της Zougla υποστήριξε πως το δελτίο του καναλιού του ζητούσε επειγόντως το βίντεο της έκρηξης, με το δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να κάνει λόγο για «τρολάκια στην υπηρεσία του Μάκη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις