Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Nations League: Τιμωρία της Εθνικής Ελλάδας για τις εικόνες στις κερκίδες του ΟΑΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Nations League: Τιμωρία της Εθνικής Ελλάδας για τις εικόνες στις κερκίδες του ΟΑΚΑ

Η UEFA ανακοίνωσε την τιμωρία της Εθνικής Ελλάδας για τα ναζιστικά σύμβολα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι της “γαλανόλευκης” με την Εσθονία για το Nations League. H UEFA ανακοίνωσε ότι επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 ευρώ στην ΕΠΟ για τα ναζιστικά σύμβολα στο παιχνίδι με την Εσθονία στο ΟΑΚΑ για το Nations League. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία […]

Η UEFA ανακοίνωσε την τιμωρία της Εθνικής Ελλάδας για τα ναζιστικά σύμβολα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι της “γαλανόλευκης” με την Εσθονία για το Nations League.

H UEFA ανακοίνωσε ότι επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 ευρώ στην ΕΠΟ για τα ναζιστικά σύμβολα στο παιχνίδι με την Εσθονία στο ΟΑΚΑ για το Nations League.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε να κλείσει τις θύρες 4-5 του Παγκρητίου Σταδίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο παιχνίδι της “γαλανόλευκης”, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Ακόμα η ΕΠΟ θα πρέπει να εμφανίσει ένα πανό για την ισότητα του παιχνιδιού με το σήμα της UEFA πάνω του, καλύπτοντας τις συγκεκριμένες θύρες.

Η απόφαση

Η Επιτροπή Ηθικής, Ελέγχου και Πειθαρχικής της UEFA αποφάσισε:

– να κλείσει μερικώς το Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο – Θύρες 4 και 5 – όπου η ΕΠΟ θα φιλοξενήσει το επόμενο εντός έδρας της ματς.

– να διατάξει την ΕΠΟ να εμφανίσει ένα πανό για την ισότητα του παιχνιδιού με το σήμα της UEFA πάνω του. Το πανό αυτό θα καλύψει τις Θύρες 4 και 5.

– να επιβάλλει πρόστιμο στην ΕΠΟ το ποσό των 10.000 ευρώ.

Αποτέλεσμα εικόνας για greece estonia nations league Σχετική εικόνα Αποτέλεσμα εικόνας για greece estonia nations league

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις