Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ανατριχιαστικό στοιχείο – Η Ελένη ήταν επί 8 ώρες στα βράχια ζωντανή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατριχιαστικό στοιχείο – Η Ελένη ήταν επί 8 ώρες στα βράχια ζωντανή

Η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη παρέμεινε στη θάλασσα για πολλές ώρες, πριν τελικά πνιγεί Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από τη στιγμή που η φοιτήτρια δέχτηκε τα χτυπήματα στο εξοχικό ενός από τους 2 κατηγορουμένους, μέχρι τον πνιγμό της, […]

Ελένη Τοπαλούδη

Η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη παρέμεινε στη θάλασσα για πολλές ώρες, πριν τελικά πνιγεί

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από τη στιγμή που η φοιτήτρια δέχτηκε τα χτυπήματα στο εξοχικό ενός από τους 2 κατηγορουμένους, μέχρι τον πνιγμό της, που είναι και η αιτία θανάτου, είναι 8 ώρες.

Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας, εφόσον ο θάνατος προήλθε από πνιγμό, οι κατηγορίες για φόνο βαρύνουν εκείνον ή εκείνους που την πέταξαν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας, στην υπόθεση συντελούνται δύο εγκλήματα, αυτό του βιασμού και αυτό της ανθρωποκτονίας.

Επιπλέον, ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ότι υπήρξε απόπειρα στραγγαλισμού της Ελένης Τοπαλούδη.

Η φοιτήτρια αντιστάθηκε και εν συνεχεία ο ένας την ακινητοποίησε κρατώντας της τα χέρια και ο άλλος της έδωσε τα φονικά χτυπήματα με το σίδερο.

Σημείωσε δε, ότι η επιστήμη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στη δακτυλοσκόπηση και έτσι έγινε δυνατή η ταυτοποίηση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο σίδερο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις