Αθήνα

°C

Τετάρτη

28

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αγωγή “μαμούθ” Βαξεβάνη στον Κυρανάκη – «Μέχρι να μεταμελήσει δημοσίως»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωγή “μαμούθ” Βαξεβάνη στον Κυρανάκη – «Μέχρι να μεταμελήσει δημοσίως»

Αγωγή Βαξεβάνη στον Κυρανάκη – Αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας  Νέα αγωγή κατά στελέχους της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Μετά την Σοφία Ζαχαράκη ζητά 300.000 ευρώ, ημερήσια χρηματική αποζημίωση 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση «μέχρι να μεταμελήσει δημοσίως» και ο Κώστας Κυρανάκης. Παρά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η υπόθεση της κα Ζαχαράκη, για […]

Κώστας Κυρανάκης

Αγωγή Βαξεβάνη στον Κυρανάκη – Αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας 

Νέα αγωγή κατά στελέχους της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Μετά την Σοφία Ζαχαράκη ζητά 300.000 ευρώ, ημερήσια χρηματική αποζημίωση 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση «μέχρι να μεταμελήσει δημοσίως» και ο Κώστας Κυρανάκης.

Παρά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η υπόθεση της κα Ζαχαράκη, για την οποία ο δημοσιογράφος είχε κινήσει και τη διαδικασία του αυτοφώρου εναντίον της, ο Κ. Βαξεβάνης συνεχίζει να ακολουθεί την δικαστική οδό.

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι «ο δικομανής Κλουζώ της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε άλλη μια αγωγή κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή Eκπροσώπου της κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη».

Η αξιωματική αντιπολίτευση ενημερώνει ότι «όπως και στην περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη διεκδικεί το “ευτελές” ποσόν των 300.000 ευρώ, ενώ αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως».

Όπως σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, «φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις», προσθέτοντας χαρακτηριστικά «να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας».

Καταλήγοντας, τονίζει πως «σε ό,τι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται. Ραντεβού στην Ευελπίδων».

Δείτε ακόμη:

Κόντρα Κυρανάκη – Ζαχαριάδη για την υπόθεση Ζαχαράκη (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις