Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο σπουδαίος Γαβράς κάνει ταινία για τον ΣΥΡΙΖΑ – Ποιος υποδύεται τον Βαρουφάκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σπουδαίος Γαβράς κάνει ταινία για τον ΣΥΡΙΖΑ – Ποιος υποδύεται τον Βαρουφάκη

Κωμωδία, δράμα ή θρίλερ; Όπως και αν τη χαρακτηρίσει κανείς, το σίγουρο είναι πως την περιμένουμε όλοι! Ο Κώστας Γαβράς, ετοιμάζει ταινία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ψάχνει με αγωνία τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην μεταφορά του βιβλίου «Ανίκητοι Ηττημένοι» στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Έθνους», έχει βρεθεί ο… […]

Κώστας Γαβράς

Κωμωδία, δράμα ή θρίλερ;

Όπως και αν τη χαρακτηρίσει κανείς, το σίγουρο είναι πως την περιμένουμε όλοι!

Ο Κώστας Γαβράς, ετοιμάζει ταινία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ψάχνει με αγωνία τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Αλέξη Τσίπρα στην μεταφορά του βιβλίου «Ανίκητοι Ηττημένοι» στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Έθνους», έχει βρεθεί ο… “Βαρουφάκης”.

Ο κορυφαίος Έλληνας σκηνοθέτης που διαμένει μόνιμα στη Γαλλία βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες ψάχνοντας ηθοποιούς για το καστ της ταινίας του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη βρει τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον Γιάννη Βαρουφάκη –και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Στάνκογλου.

Μάλιστα, ο κορυφαίος σκηνοθέτης είδε αρκετές θεατρικές παραστάσεις αυτές τις ημέρες προκειμένου να «δοκιμάσει» ορισμένους ηθοποιούς.

Φαίνεται όμως ότι παρακολουθώντας την παράσταση «Γιούγκερμαν» στο θέατρο Πορεία, όπου πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός, κατέληξε στον Στάνκογλου.

Πάντως, το να βρεθεί ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Αλέξη Τσίπρα είναι όντως μία δύσκολη υπόθεση. Περιμένουμε με αγωνία…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις