Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Παρασκευόπουλος το… ανέλυσε: Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα καταστρέψουν τον πλανήτη (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παρασκευόπουλος το… ανέλυσε: Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα καταστρέψουν τον πλανήτη (vid)

Απίστευτες εκφράσεις έκανε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μιλώντας σε Επιτροπή της Βουλής για τη Συνταγματική αναθεώρηση και συγκεκριμένα για το άρθρο 16. Ο κ. Παρασκευόπουλος υποστήριξε ότι το κρατικό μονοπώλιο στην ανώτατη εκπαίδευση συμβάλλει στην μη καταστροφή του πλανήτη! Ακριβώς τα λόγια του πρώην υπουργού: «Σήμερα το να έχουμε την ανώτατη εκπαίδευση δημόσια, […]

Απίστευτες εκφράσεις έκανε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μιλώντας σε Επιτροπή της Βουλής για τη Συνταγματική αναθεώρηση και συγκεκριμένα για το άρθρο 16.

Ο κ. Παρασκευόπουλος υποστήριξε ότι το κρατικό μονοπώλιο στην ανώτατη εκπαίδευση συμβάλλει στην μη καταστροφή του πλανήτη!

Ακριβώς τα λόγια του πρώην υπουργού:

«Σήμερα το να έχουμε την ανώτατη εκπαίδευση δημόσια, δεν είναι μόνο για τη χώρα μας, αλλά για όλη τη Γη, όχι απλώς αναγκαίο, αλλά ζωτικό. Γιατί; Διότι εδώ και μερικά χρόνια η οικουμένη συνειδητοποιεί την πιθανότητα να καταστραφεί ή, αν θέλετε, να αυτοκαταστραφεί.

Γιατί; Γιατί έχουμε ενδεχομένως την υπερθέρμανση, μπορεί να έχουμε ένα πυρηνικό ατύχημα. Και αυτός ο οποίος μπορεί να συμβάλει στην αποτροπή, είναι αυτός ο οποίος θα έχει τα εργαλεία γνώσης, να δει πού πηγαίνει μια δραστηριότητα. Αν είναι βλαπτική ή αν δεν είναι.

Το θέμα είναι, ποιος μπορεί να παράσχει αυτές τις γνώσεις; Μόνο αυτός που εγγυάται ανιδιοτέλεια.

Ο ιδιώτης είναι προτιμότερος ή το Δημόσιο; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ιδιωτική επιχείρηση, αυτή η κερδοσκοπική επιχείρηση, δεν μπορεί να υπερβεί τα συμφέροντα των χρηματοδοτών της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις