Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πέθανε η Μαστανάμα, YouTuber ετών… 107! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε η Μαστανάμα, YouTuber ετών… 107! (vid)

Πέθανε η Κάρε Μαστανάμα, μία από τις γηραιότερες YouTubers στον κόσμο Η μαγείρισσα από την Ινδία, έφυγε από τη ζωή στα 107 της χρόνια. Η Κάρε Μαστανάμα, μια μικροσκοπική γιαγιά από το νότιο κρατίδιο Άντρα Πραντές, έγινε γνωστή στο χάρη στα βίντεο μαγειρικής τα τελευταία δύο χρόνια. Το κανάλι της στο YouTube, το Country Foods, […]

Μαστανάμα

Πέθανε η Κάρε Μαστανάμα, μία από τις γηραιότερες YouTubers στον κόσμο

Η μαγείρισσα από την Ινδία, έφυγε από τη ζωή στα 107 της χρόνια.

Η Κάρε Μαστανάμα, μια μικροσκοπική γιαγιά από το νότιο κρατίδιο Άντρα Πραντές, έγινε γνωστή στο χάρη στα βίντεο μαγειρικής τα τελευταία δύο χρόνια.

Το κανάλι της στο YouTube, το Country Foods, που το διαχειρίζονταν ο εγγονός της κι ένας φίλος του, προσέλκυσε πάνω από 1,2 εκατ. συνδρομητές από τότε που δημιουργήθηκε το 2016.

Η Μαστανάμα, που συχνά μαγείρευε σε έναν υπαίθριο χώρο, σε ένα απομονωμένο χωριό, ήταν διάσημη για τα παραδοσιακά ινδικά πιάτα που ετοίμαζε.

Παράδειγμα, κοτόπουλο τυλιγμένο με φύλλο μπανανιάς και μαγειρεμένο μέσα σε καρπούζι, που είχε 11 εκατ. views στο YouTube.

Στα βίντεό της, συχνά ξεφλούδιζε τα λαχανικά με τα χέρια και σέρβιρε το φαγητό με τον παραδοσιακό τρόπο, πάνω σε φύλλα μπανανιάς.

Η υπερήλικη  εκτιμάται πως ήταν άρρωστη τους τελευταίους 6 μήνες, καθώς στο κανάλι της στο Youtube δεν ανέβαιναν πλέον βίντεο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις