Ελένη Τοπαλούδη: Το άγριο έγκλημα και η ομολογία – Το σπαρακτικό “ευχαριστώ” του πατέρα

ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Το άγριο έγκλημα και η ομολογία – Το σπαρακτικό “ευχαριστώ” του πατέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Η 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη, βρέθηκε νεκρή το πρωί της 28ης Νοεμβρίου στα βράχια στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους. Μέσα σε λίγες μέρες ένα ολόκληρο “θρίλερ” εκτυλίχθηκε, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. Οι προσαγωγές Η αστυνομία χθες προχώρησε σε τρεις προσαγωγές. Πρόκειται για δύο Έλληνες και ένας Αλβανό, με τους οποίους η 21χρονη είχε […]

04.12.2018 | 12:57

Η 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη, βρέθηκε νεκρή το πρωί της 28ης Νοεμβρίου στα βράχια στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

Μέσα σε λίγες μέρες ένα ολόκληρο “θρίλερ” εκτυλίχθηκε, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Οι προσαγωγές

Η αστυνομία χθες προχώρησε σε τρεις προσαγωγές.

Πρόκειται για δύο Έλληνες και ένας Αλβανό, με τους οποίους η 21χρονη είχε επικοινωνία τις τελευταίες ώρες πριν εξαφανιστεί.

Ωστόσο, νωρίς το πρωί της Τρίτης, αστυνομικές και λιμενικές Αρχές οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα διεπράχθη από δύο άνδρες.

Όλα δείχνουν πως οι δύο άνδρες ζήτησαν από την άτυχη κοπέλα να συνευρεθούν ερωτικά. Ωστόσο η άρνησή της προκάλεσε τη βίαιη αντίδρασή τους.

Οι δύο ύποπτοι κρατήθηκαν από το Λιμεναρχείο Ρόδου.

Οι λιμενικές αρχές έχουν στη διάθεση τους οπτικό υλικό από τουλάχιστον δύο σημεία που πέρασε η νεαρή.

Όπως μεταδίδει η Ροδιακή, το βίντεο έφτασε στα χέρια των αρχών το βράδυ της Κυριακής.

Σε αυτό φαίνεται καθαρά η φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο, που πιθανολογείται ότι είναι ο δράστης, να βρίσκονται μέσα σε αυτοκίνητο.

Στα χέρια των αρχών υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα.

Η ομολογία

Λίγο αργότερα, όπως μετέδωσε το newsit, οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται να ομολόγησαν.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως ομολόγησε μόνο ο ένας, 19χρονος Αλβανός, ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται την εμπλοκή του.

Οι δύο νεαροί αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ρόδου.

Κατηγορούνται ότι σκότωσαν τη φοιτήτρια στο σπίτι του ενός εξ αυτών, επειδή  αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις και αντιστάθηκε.

Στη συνέχεια, μετέφεραν το πτώμα της στην παραλία της Λίνδου και το πέταξαν στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε.

Το σπαρακτικό ευχαριστώ του πατέρα

Μετά την ομολογία των δραστών για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, ο πατέρας της κ. Τοπαλούδης μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τοπαλούδης έμαθε τα ξημερώματα ότι ένας Έλληνας και ένας Αλβανός οδήγησαν στο θάνατο την 21χρονη Ελένη.

Τόνισε ότι σήμερα το πρωί θα βρεθεί στο Λιμεναρχείο, λίγο πριν μεταφέρει τη σωρό της κόρης του στο Διδυμότειχο για την ταφή.

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης και τον εντοπισμό των δραστών.

«Ευχαριστώ όλους αυτούς που βοήθησαν να βρεθούν οι δολοφόνοι του παιδιού μου πριν το σκεπάσει το χώμα».

Exit mobile version