Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μία ημέρα από τη ζωή του Ζακ Κωστόπουλου (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Μία ημέρα από τη ζωή του Ζακ Κωστόπουλου (video)

Ένα φιλμ μικρού μήκους, των Menelas και George Kanis, καταγράφει μία μέρα από τη ζωή του Ζακ Κωστόπουλου. Το φιλμ προβλήθηκε πριν από δύο χρόνια στο Balaclava festival. Παρουσιάζει τον Ζακ Κωστόπουλο από την ώρα που ξυπνά, τις ψυχολογικές του μεταπτώσεις, μέχρι τη μεταμόρφωσή του σε Drag Queen και το σόου του επί σκηνής. Σημειώνεται πως σε […]

Ζακ

Ένα φιλμ μικρού μήκους, των Menelas και George Kanis, καταγράφει μία μέρα από τη ζωή του Ζακ Κωστόπουλου.

Το φιλμ προβλήθηκε πριν από δύο χρόνια στο Balaclava festival.

Παρουσιάζει τον Ζακ Κωστόπουλο από την ώρα που ξυπνά, τις ψυχολογικές του μεταπτώσεις, μέχρι τη μεταμόρφωσή του σε Drag Queen και το σόου του επί σκηνής.

Σημειώνεται πως σε απολογία έχουν κληθεί από τον 23ο τακτικό ανακριτή για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ οι αστυνομικοί που εμφανίζονται στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει να περνούν χειροπέδες στον 33χρονο.

Μετά τις ταυτοποιήσεις του επίμαχου οπτικού υλικού, οι αστυνομικοί καλούνται να εμφανιστούν την προσεχή Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή απολογούμενοι για το αδίκημα της θανατηφόρας βλάβης κατά συναυτουργία και αναμένεται να λάβουν προθεσμία.

Εκδήλωση-συζήτηση για την περίπτωση Ζακ: “Περιθώριο” και “νοικοκυραίοι”

Η συζήτηση που θα γίνει στο “Ρομάντσο” την προσεχή Τρίτη έχει ξεχωριστή σημασία.

Τη συζήτηση ανοίγουν οι Θεοδόσης Γκέλτης, Κωστής Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνος Πουλής και Αλεξάνδρα Χαλκιά. Το Ρομάντζο βρίσκεται στην οδό Αναξαγόρα 3-5 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 216 700 3325.

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι Δημήτρης Γλύστρας, Σπύρος Κακουριώτης και Μενέλαος Χαραλαμπίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις