Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Άνθιμος έχει κι άλλες ανησυχίες – Για τους… πλανήτες (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άνθιμος έχει κι άλλες ανησυχίες – Για τους… πλανήτες (vid)

Το τερμάτισε αυτή τη φορά ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος Ο γνωστός για τις “κάπως” απόψεις του ιεράρχης, αποκάλυψε ότι έχει κι άλλες ανησυχίες. Στο κήρυγμά του της Κυριακής, ο κ. Άνθιμος κάλεσε τους πιστούς να μην δίνουν βάση σε όσα ακούνε ότι κάποιοι πάτησαν σε άλλους πλανήτες και τα συναφή. Έσπευσε μάλιστα να επικαλεστεί ένα […]

Το τερμάτισε αυτή τη φορά ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος

Ο γνωστός για τις “κάπως” απόψεις του ιεράρχης, αποκάλυψε ότι έχει κι άλλες ανησυχίες.

Στο κήρυγμά του της Κυριακής, ο κ. Άνθιμος κάλεσε τους πιστούς να μην δίνουν βάση σε όσα ακούνε ότι κάποιοι πάτησαν σε άλλους πλανήτες και τα συναφή.

Έσπευσε μάλιστα να επικαλεστεί ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από άνδρα, Έλληνα επιστήμονα ο οποίος τον διαβεβαίωσε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες.

«Ο συνομιλητής μου μού είπε ότι τα συμπεράσματα των νέων επιστημόνων δεν έχουν κατατεθεί ακόμα» είπε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκη. Μάλιστα πληροφόρησε τους πιστούς ότι και πριν 40 χρόνια σε ξένη πρωτεύουσα στην Ευρώπη που συγκεντρώθηκαν στους ουρανούς να δουν εκπληκτικά πράγματα αλλά… δεν είδαν τίποτα.

«Οι Ρώσοι έκαναν προσελήνωση είδαν, αλλά εμείς δεν είδαμε» σημείωσε.

«Μεγάλοι επιστήμονες λένε ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο σαν τον πλανήτη της Γης» πρόσθεσε.

Πάντως ο κ. Άνθιμος δυστυχώς «δεν πρόλαβε να συγκρατήσει» το όνομα του Έλληνα επιστήμονα που του έδωσε αυτή την πληροφορία και τον παρακαλεί να τον συναντήσει και πάλι για να μιλήσουν πιο ανοιχτά για το θέμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις