Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Μούφα” η ιστορία με τον άστεγο που έκανε τον πλανήτη να δακρύσει και να… πληρώσει
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Μούφα” η ιστορία με τον άστεγο που έκανε τον πλανήτη να δακρύσει και να… πληρώσει

Και ποιος δεν θυμάται την ιστορία με τον άστεγο, που έδωσε τα τελευταία 20 δολάρια για να βοηθήσει μια νεαρή που είχε μείνει από βενζίνη; Αυτό που ακολούθησε, ήταν πρώτο θέμα σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο 34χρονος άστεγος Τζόνι Μπόμπιτς από τη Φιλαδέλφεια βοήθησε την 27χρονη Κέιτ Μακλιούρ, η οποία είχε μείνει από βενζίνη […]

άστεγο

Και ποιος δεν θυμάται την ιστορία με τον άστεγο, που έδωσε τα τελευταία 20 δολάρια για να βοηθήσει μια νεαρή που είχε μείνει από βενζίνη;

Αυτό που ακολούθησε, ήταν πρώτο θέμα σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο 34χρονος άστεγος Τζόνι Μπόμπιτς από τη Φιλαδέλφεια βοήθησε την 27χρονη Κέιτ Μακλιούρ, η οποία είχε μείνει από βενζίνη σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Προκειμένου να του ανταποδώσει τη μεγάλη του θυσία, η νεαρή οργάνωσε έρανο στην ιστοσελίδα GoFundMe. Την πρώτη εβδομάδα συγκέντρωσε σχεδόν 220.000 δολάρια με το ποσό να εκτοξεύεται διαρκώς.

Μαζί με τον σύντροφό της όργωναν τα κανάλια και απολάμβαναν την αγάπη και τις “υποκλίσεις” του κόσμου, ενώ εξώφυλλα τους αντιμετώπιζαν ως ήρωες. Όσο για τον 34χρονο, πρώην πεζοναύτη, καθημερινά συναντούσε δημοσιογράφους, μιλούσε στα παράθυρα και προκαλούσε τα δάκρυα συγκίνησης του κόσμου.

Η ιστορία του άγγιξε πολύ κόσμο και μέσα σε λίγες μέρες η Κέιτ είχε μαζέψει περισσότερα από 400.000 δολάρια.

Αποτέλεσμα εικόνας για τζονι μπομπιτ

Αργότερα, έγινε γνωστό πως το ζευγάρι έφαγε 200.000 ευρώ σε χλιδάτη ζωή. Μάλιστα, έλεγαν πως αρνούνται να δώσουν στον άστεγο τα υπόλοιπα, υποστηρίζοντας πως δεν ξέρει πώς να τα διαχειριστεί.

“Μούφα” όλη η ιστορία!

Τα χρήματα δεν δόθηκαν ποτέ στον άστεγο, γιατί απλούστατα η όλη ιστορία ήταν στημένη.

Μάλιστα στην υπόθεση εμπλεκόταν και τρίτο άτομα, ο σύντροφος της Κέιτ με τον οποίο μαζί «έστησαν» την ιστορία και προσέγγισαν τον άστεγο για να βγάλουν χρήματα.

Το ζευγάρι αλλά και ο Μπόμπιτς έχουν συλληφθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν σε όλους τους δωρητές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις