Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγριος καβγάς – Το παιχνίδι με τον αναπτήρα έβαλε φωτιά στο σπίτι του GNTM
LIFESTYLE

Άγριος καβγάς – Το παιχνίδι με τον αναπτήρα έβαλε φωτιά στο σπίτι του GNTM

Η ιδέα για το πιτζάμα πάρτι στο σπίτι του GNTM μόνο σε καλό δεν βγήκε Όταν τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν το παιχνίδι του αναπτήρα, βγήκαν στη φόρα πολλά, που αναστάτωσαν το σπίτι. Ερωτήσεις όπως «Ποια νομίζεις ότι «σπέρνει τη διχόνοια;», «Ποια νομίζεις ότι είναι διπρόσωπη;», «Ποια νομίζεις ότι δεν θα έπρεπε να έχει μπει […]

GNTM αναπτήρα αναπτήρας

Η ιδέα για το πιτζάμα πάρτι στο σπίτι του GNTM μόνο σε καλό δεν βγήκε

Όταν τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν το παιχνίδι του αναπτήρα, βγήκαν στη φόρα πολλά, που αναστάτωσαν το σπίτι.

Ερωτήσεις όπως «Ποια νομίζεις ότι «σπέρνει τη διχόνοια;», «Ποια νομίζεις ότι είναι διπρόσωπη;», «Ποια νομίζεις ότι δεν θα έπρεπε να έχει μπει ποτέ στο GNTM;», «Ποια αντιπαθείς πιο πολύ;» πυροδότησαν το κλίμα ανάμεσα στις κοπέλες, αφού σε κάποιες οι απαντήσεις δεν άρεσαν καθόλου!

Το παιχνίδι και όσα ειπώθηκαν το βράδυ σε αυτό, δημιούργησαν εκνευρισμό ανάμεσα στην τριάδα – φωτιά.

«Δεν θα μου πεις ούτε εσύ, ούτε η Εύη ούτε κανείς με ποιον θα μιλάω» ωρυόταν η Μικαέλα Φωτιάδη που διαμαρτυρήθηκε πως οι δύο τους την έβαλαν στη γωνία μετά τις απαντήσεις της. Η Μέγκι με τη σειρά της έκρινε πως τα υπόλοιπα κορίτσια έπαιξαν το παιχνιδάκι τους και πέτυχαν το σκοπό τους να σπείρουν διχόνοια ανάμεσα τους.

«Πρέπει να δώσουμε αναφορά στην Ερμίδου και να αιτιολογήσω το γιατί είμαστε μαλωμένες, επειδή κάθομαι σε διαφορετική θέση στο λεωφορειάκι!» έλεγε ενοχλημένη η Εύη όταν βρίσκονταν στην κουζίνα.

«Το πώς κρίνει η καθεμία τον χαρακτήρα της άλλης εδώ μέσα, είναι δικό της πρόβλημα. Δεν θα σας πω εγώ τι θα κάνετε. Να κρίνετε εσείς με ποιες θα μιλάτε. Εγώ δεν θέλω να μιλήσω με καμία», έλεγε εκνευρισμένη η Μέγκι, ενώ η Μικαέλα της απάντησε: «Και εγώ δεν θέλω να μιλήσω με καμία. Κουράστηκα» και σηκώθηκε και έφυγε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις