Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εκλογές: Ξεκινά τη μάχη η Κουμουνδούρου – Ποιους βγάζει μπροστά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: Ξεκινά τη μάχη η Κουμουνδούρου – Ποιους βγάζει μπροστά

Υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εντείνουν τις δημόσιες παρεμβάσεις τους το τελευταίο διάστημα. Αυτό, φυσικά, γιατί πλησιάζει η τριπλή εκλογική αναμέτρηση του 2019. Παράλληλα, «κλειδώνουν» σταδιακά οι βασικές υποψηφιότητες, όπως η πρώην Β’ Αθηνών και η Επικρατείας. Σκουρλέτης στο Επικρατείας Θέση «κλειδί» στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να έχει σύμφωνα με το iefimerida, ο Γραμματέας […]

ΣΥΡΙΖΑ

Υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εντείνουν τις δημόσιες παρεμβάσεις τους το τελευταίο διάστημα. Αυτό, φυσικά, γιατί πλησιάζει η τριπλή εκλογική αναμέτρηση του 2019.

Παράλληλα, «κλειδώνουν» σταδιακά οι βασικές υποψηφιότητες, όπως η πρώην Β’ Αθηνών και η Επικρατείας.

Σκουρλέτης στο Επικρατείας

Θέση «κλειδί» στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να έχει σύμφωνα με το iefimerida, ο Γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Σκουρλέτης έχει επωμιστεί βαρύ κομματικό έργο τόσο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές όσο και για την ανασυγκρότηση του κομματικού μηχανισμού.

Αναμένεται, λοιπόν, να είναι στις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν στη Βουλή.

«Συγκρούσεις» για την «σπασμένη»  Β’ Αθηνών

Στη «μάχη» του σταυρού στο Βόρειο Τομέα, αναμένεται να ριχτούν:   Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, οι βουλευτές Γιώργος Δημαράς και Ελένη Αυλωνίτου.

Άγνωστο παραμένει αν θα επιλέξει τον συγκεκριμένο τομέα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Στο Νότιο Τομέα, καθότι γνωστή και η ιδαίτερη σχέση του με την Καισαριανή, θα είναι υποψήφιος ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Πιθανότατα υποψήφιος στον ίδιο τομέα και Νίκος Ξυδάκης όπως και ο Γιάννης Μπαλάφας.

Στον Δυτικό Τομέα, τέλος, οδεύουν οι υπουργοί Δημήτρης Βίτσας και Παναγιώτης Ρήγας, όπως και η βουλευτής  Χαρά Καφαντάρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις