Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Trend το hashtag #sixamenios: Το twitter “πονάει” για το τέλος του Μαίανδρου
LIFESTYLE

Trend το hashtag #sixamenios: Το twitter “πονάει” για το τέλος του Μαίανδρου

Όπως ανακοίνωσε το Open ο Μένιος Φουρθιώτης είναι παρελθόν. Όμως το τέλος του… Μαίανδρου, δεν φαίνεται να είναι οριστικό, με τον ίδιο να μοιάζει αποφασισμένος να το τραβήξει στα άκρα. Συγκεκριμένα ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του, Θέμης Σοφός έκανε την εξής ανακοίνωση-δήλωση. Αναλυτικά: Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για την διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο – […]

Trend το hashtag sixamenios Το twitter πονάει για το τέλος του Μαίανδρου

Όπως ανακοίνωσε το Open ο Μένιος Φουρθιώτης είναι παρελθόν. Όμως το τέλος του… Μαίανδρου, δεν φαίνεται να είναι οριστικό, με τον ίδιο να μοιάζει αποφασισμένος να το τραβήξει στα άκρα.

Συγκεκριμένα ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του, Θέμης Σοφός έκανε την εξής ανακοίνωση-δήλωση.

Αναλυτικά:

Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για την διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο – Γεώργιο Φουρθιώτη, ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος του κ. Θεμιστοκλής Ι. Σοφός δηλώνει τα εξής:

«Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται , όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, Ψυχραιμία και Υπομονή.»

H ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής:

«Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης , αφορά τα πολιτικά , ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα.»

Στο hashtag #sixamenios οι χρήστες του τουίτερ γράφουν τις απόψεις τους για τον οικοδεσπότη της εκπομπής «αποκαλυπτικά» που μεταδιδόταν τα σαββατοκύριακα στο πρώην «Ε» και πλέον «Open», τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη.

https://twitter.com/anagnostos_/status/1060849969282854912

https://twitter.com/mosxoubabayouri/status/1060841578275708928

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις