Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

09

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Λεβέντης “σκοτώθηκε” με τον Πετρόπουλο: «Είστε συνεταίροι με φασίστες!» (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λεβέντης “σκοτώθηκε” με τον Πετρόπουλο: «Είστε συνεταίροι με φασίστες!» (vid)

Ένταση προκλήθηκε στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ όταν ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος είπε ότι ο Βασίλης Λεβέντης άλλαξε τη θέση του για το Σκοπιανό. Όσον αφορά το θέμα της πΓΔΜ, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του ποτέ δεν άλλαξε θέση για την […]

Λεβέντης

Ένταση προκλήθηκε στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ όταν ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Ανδρέας Πετρόπουλος είπε ότι ο Βασίλης Λεβέντης άλλαξε τη θέση του για το Σκοπιανό.

Όσον αφορά το θέμα της πΓΔΜ, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του ποτέ δεν άλλαξε θέση για την ονομασία των Σκοπίων. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι κατάπτυστη, δήλωσε ο κ. Λεβέντης και δεν πρέπει να περιέχει επ’ ουδενί τον όρο «Μακεδονία», κάτι το οποίο δηλώνει 40 χρόνια τώρα.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος είπε: «Και για τη Μακεδονία τη δεκαετία του 90 άλλα λέγατε. Άλλο έλεγες. Ήσουν υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Σε θυμάμαι πολύ καλά. Στο λέω εγώ».

Ο Βασίλης Λεβέντης έκανε λόγο για μοντάζ: «Είσαι απαράδεκτος. Άσε σε παρακαλώ. Άποψη είναι αυτό; Οι αριστεροί έχουν έτοιμη τη συκοφαντία. Ο κύριος λέει ασυναρτησίες».

«Περιμένω ότι ο Αρχιεπίσκοπος θα κάνει πίσω και δεν θα περάσει η συμφωνία, Κυβέρνησης-Εκκλησίας», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Πρόσθεσε ότι υπήρξε συναλλαγή, η Ιεραρχία έδωσε την ουδετερότητα, πρόδωσε δηλαδή την πίστη μας, και πήρε την εξουσία των Μητροπολιτών ιδιαίτερα στον κατώτερο κλήρο.

Η θρησκεία μας υπερβαίνει το 90% του λαού μας και δεν μπορεί να το ξεπερνούμε εύκολα και να μπαίνουν ζητήματα θρησκευτικής ουδετερότητας σε ένα ελληνορθόδοξο από την σύστασή του ελληνικό κράτος. Σέβομαι αυτούς που πιστεύουν κάτι διαφορετικό, αλλά δεν μπορούν να κυβερνούν και την χώρα οι θρησκευτικές μειοψηφίες.

Όσον αφορά το θέμα των προσλήψεων στον δημόσιο τομέα, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι αυτά που έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο παρελθόν τα επαναφέρει από άλλη πόρτα ο ΣΥΡΙΖΑ. Με προσλήψεις, ρουσφέτια και κακοδιαχείριση η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει.

Ο καβγάς με τον Πετρόπουλο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις