Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Καρφιά” Σπηλιωτόπουλου για ΝΔ: Έμαθα από τα ΜΜΕ για τον Μπακογιάννη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Καρφιά” Σπηλιωτόπουλου για ΝΔ: Έμαθα από τα ΜΜΕ για τον Μπακογιάννη

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος δηλώνει ότι ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ «προ καιρού για τις προθέσεις της ΝΔ και του κ. Μπακογιάννη». Συμπληρώνει, παράλληλα πως «μέχρι τότε δεν έγινε καμία θεσμική συζήτηση με εμένα που εκπροσωπούσα τη ΝΔ στο δήμο». «Μου ήταν περίεργο λόγω της θυσίας μου για την παράταξη. Περίμενα να είμαι από τους πρώτους που […]

Μπακογιάννη

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος δηλώνει ότι ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ «προ καιρού για τις προθέσεις της ΝΔ και του κ. Μπακογιάννη».

Συμπληρώνει, παράλληλα πως «μέχρι τότε δεν έγινε καμία θεσμική συζήτηση με εμένα που εκπροσωπούσα τη ΝΔ στο δήμο».

«Μου ήταν περίεργο λόγω της θυσίας μου για την παράταξη. Περίμενα να είμαι από τους πρώτους που θα μάθαινε τι θα έκανε η παράταξη σε κάτι που με αφορά».

Σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» σημειώνει ότι ο ίδιος ξέρει να κάνει πίσω. Αυτό, «όταν υπάρχει ο χώρος της σύνθεσης, της συναίνεσης, των προγραμματικών συγκλίσεων. Τον αναμένω, αλλά ακόμα δεν τον έχω δει».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος αποδίδει τη μη αξιοποίησή του μέχρι σήμερα από την ΝΔ, «στην κεκτημένη ταχύτητα βολής που αναπτύχθηκε από την προγενεστέρα κατάσταση».

«Με θυσίασαν σ’ έναν χαμένο και ως δοσμένο αγώνα στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές”.

“Παραιτήθηκα και τους βόλεψα σε μια περίοδο που εξέφραζα τον μεσαίο χώρο και φλέρταραν με το ακραίο λούμπεν λαϊκίστικο στοιχείο», εξηγεί.

Εκφράζει την συμπάθειά του στο πρόσωπο του Κώστα Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας, ταυτόχρονα ότι περιμένει να ακούσει τις προγραμματικές θέσεις του.

Σημειώνει όμως ότι μέχρι την κατάθεση προγραμμάτων «και ο κ. Μπακογιάννης, και ο κ. Γερουλάνος μπορούν να συμβάλλουν στον διάλογο για την Αθήνα».

Παράλληλα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος τάσσεται υπέρ του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας και εκφράζει την διαφωνία του με απόψεις του Μ. Βορίδη.

Αναφορικά με το γεγονός ότι στελέχη του ΛΑΟΣ που τον είχαν στοχοποιήσει βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία της ΝΔ, είπε, μεταξύ άλλων:

«Kατανοώ ότι η αυτοδυναμία προϋποθέτει και πανστρατιά από ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα όλων. Εδώ θυμίζω και παλαιότερη ρήση “Στην εκκλησία χωρούν πολλοί, αλλά ελάχιστοι στο ιερό”».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις