Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επίθεση Κουμουτσάκου στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις Ράμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Κουμουτσάκου στην κυβέρνηση για τις δηλώσεις Ράμα

Για «απαράδεκτες και προκλητικές» αποφάσεις και δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, κάνει λόγο ο Γιώργος Κουμουτσάκος Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ,  με σχόλιό του στο twitter κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «σιωπά και τον αποθρασύνει». «Επί 12 ημέρες, η στάση, οι αποφάσεις, οι δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, ήταν απαράδεκτες και προκλητικές. Έριχναν λάδι στη […]

Κουμουτσάκος-Έντι-Ράμα.jpg

Για «απαράδεκτες και προκλητικές» αποφάσεις και δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, κάνει λόγο ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ,  με σχόλιό του στο twitter κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «σιωπά και τον αποθρασύνει».

«Επί 12 ημέρες, η στάση, οι αποφάσεις, οι δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, ήταν απαράδεκτες και προκλητικές. Έριχναν λάδι στη φωτιά.

Αποκορύφωμα η χθεσινή ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την ημέρα της κηδείας του Κ. Κατσίφα. Η κυβέρνηση όμως σιωπά. Έτσι τον αποθρασύνει», αναφέρει στο σχόλιό του ο κ. Κουμουτσάκος.

Το tweet 

Υπενθυμίζεται πως ο Έντι Ράμα απαντώντας σε σχόλιο συμπατριώτη του, που του ζήτησε να λάβει θέση για όσα διαδραματίστηκαν στους Βουλιαράτες και «ντροπιάζουν την Αλβανία σαν κράτος» όπως υποστήριξε,  χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία του Κατσίφα.

«Το κράτος μας δεν μάχεται ούτε με φέρετρα και ούτε με προβοκάτορες κηδειών. Όποιος ήρθε να προκαλέσει, εισήλθε, ντρόπιασε τον εαυτό του και τη σημαία του και αποχώρησε. Πατριωτισμός δεν σημαίνει να μισείς τον άλλον και τη γλώσσα του, αλλά να αγαπάς τη χώρα και τη γλώσσα σου» σχολίασε ο Αλβανός πρωθυπουργός μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις