Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βροχή τα δάκρυα στο Nomads – Παίκτης έκανε μια σπουδαία αποκάλυψη (vid)
LIFESTYLE

Βροχή τα δάκρυα στο Nomads – Παίκτης έκανε μια σπουδαία αποκάλυψη (vid)

Οι Επίλεκτοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν χθες, στο πρώτο αγώνισμα με τους Εισβολείς στο Nomads  Εκτός του ότι εξασφάλισαν την παραμονή τους στο νησί, είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους δικούς τους. Πρώτος τον κύκλο των τηλεφωνημάτων άνοιξε ο ράπερ Mike, ο οποίος μίλησε με τον πατέρα του και την μητέρα του, οι οποίοι […]

Nomads

Οι Επίλεκτοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν χθες, στο πρώτο αγώνισμα με τους Εισβολείς στο Nomads 

Εκτός του ότι εξασφάλισαν την παραμονή τους στο νησί, είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους δικούς τους.

Πρώτος τον κύκλο των τηλεφωνημάτων άνοιξε ο ράπερ Mike, ο οποίος μίλησε με τον πατέρα του και την μητέρα του, οι οποίοι του είπαν ότι τον καμαρώνουν και τον στηρίζουν.

O Μike από τα πρώτα δευτερόλεπτα που μίλησε με τον πατέρα του έτρεμε, ενώ στη συνέχεια όταν στη γραμμή βρέθηκε η μητέρα του δεν κατόρθωσε να αρθρώσει ούτε μια λέξη, την ώρα που το δάκρυα έτρεχαν ποτάμι από τα μάτια του.

Λίγο αργότερα στην κάμερα έκανε την εξής αποκάλυψη στην κάμερα: 

«Οι γονείς μου είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτούς τους ανθρώπους. Είναι τα πάντα μου. Είναι πραγματικά όλη μου η ζωή. Δεν μπορούσαν οι γονείς μου να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί και με υιοθέτησαν. Οπότε εγώ χρωστάω τα πάντα σε αυτούς τους ανθρώπους. Μου έχουν προσφέρει τα πάντα. Είμαι πολύ γεμάτος. Έχω πάρει πολλή αγάπη στη ζωή μου» είπε ο τραγουδιστής συγκινώντας τους πάντες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις