Αθήνα

°C

Κυριακή

24

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επανέρχονται τα απευθείας δρομολόγια του μετρό προς Αεροδρόμιο
ΕΛΛΑΔΑ

Επανέρχονται τα απευθείας δρομολόγια του μετρό προς Αεροδρόμιο

Επανέρχονται από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό στον προγενέστερο σχεδιασμό. Θα γίνονται, δηλαδή, χωρίς μετεπιβίβαση στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα ξεκινούν (κάθε 00:26 και 00:56 της ώρας) από το σταθμό «Αγ. Μαρίνα». Οι συρμοί που θα εκκινούν από το […]

δρομολόγια

Επανέρχονται από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό στον προγενέστερο σχεδιασμό.

Θα γίνονται, δηλαδή, χωρίς μετεπιβίβαση στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, τα δρομολόγια με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα ξεκινούν (κάθε 00:26 και 00:56 της ώρας) από το σταθμό «Αγ. Μαρίνα».

Οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:24 και 00:54 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στο σταθμό «Αγ. Μαρίνα».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Ο επανασχεδιασμός των δρομολογίων που ίσχυσαν από την 1η Νοεμβρίου αποσκοπούσε στον εξορθολογισμό του συγκοινωνιακού έργου της ΣΤΑΣΥ.

Όμως η εταιρεία, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα για κατάργηση των μετεπιβιβάσεων, αποφάσισε επαναφέρει τα δρομολόγια στην προηγούμενη μορφή τους.

Η επαναφορά, ωστόσο, στον προηγούμενο σχεδιασμό καταδεικνύει, πέραν των άλλων, ότι ήταν αβάσιμες οι ενστάσεις.

Οι ενστάσεις αφορούσαν αδυναμία εκτέλεσης του συγκοινωνιακού έργου λόγω προβλημάτων σε συρμούς και έλλειψης ανταλλακτικών».

Υπενθυμίζεται ότι από την 1η Νοεμβρίου, τα δρομολόγια της γραμμής 3 από και προς το Αεροδρόμιο πραγματοποιούνταν μόνο από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις