Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καλιφόρνια: Η στιγμή που ο πρώην πεζοναύτης σκορπά τον θάνατο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλιφόρνια: Η στιγμή που ο πρώην πεζοναύτης σκορπά τον θάνατο

Βίντεο που παγώνει το αίμα έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα από το μακελειό στην Καλιφόρνια, που προκάλεσε 28χρονος πρώην πεζοναύτης. Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους κι ένας 27χρονος ομογενής. Ο μακελάρης μπουκάρει στο μπαρ-ρεστοράν στην Καλιφόρνια και σκορπά τον θάνατο λίγο πριν αυτοκτονήσει. Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ένας από τους επιζώντες. Ο Ντάλας […]

Μακελειό στην Καλιφόρνια πρώην πεζοναύτης

Βίντεο που παγώνει το αίμα έρχεται σήμερα στη δημοσιότητα από το μακελειό στην Καλιφόρνια, που προκάλεσε 28χρονος πρώην πεζοναύτης.

Δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους κι ένας 27χρονος ομογενής.

Ο μακελάρης μπουκάρει στο μπαρ-ρεστοράν στην Καλιφόρνια και σκορπά τον θάνατο λίγο πριν αυτοκτονήσει.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ένας από τους επιζώντες.

Ο Ντάλας Κναπ βρισκόταν στο μπαρ-ρεστοράν Borderline του Θάουζαντ Όουκς όταν ο πρώην πεζοναύτης Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ εισέβαλε κι άρχισε να πυροβολεί κατά των θαμώνων σκοτώνοντας 12 άτομα.

Ο δράστης φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ, γυαλιά ηλίου, μάσκα και ήταν ντυμένος στα μαύρα.

Το βίντεο που κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο κι ανήρτησε στο Instagram καταγράφει τη στιγμή που ο μακελάρης ανέβηκε στην πίστα ρίχνοντας βροχή από σφαίρες, ενώ πανικόβλητοι θαμώνες προσπαθούσαν να γλιτώσουν σπάζοντας παράθυρα με καθίσματα ή αναζητώντας καταφύγιο κάτω από τραπέζια και στις τουαλέτες.

«Τον κοίταζα κατάματα την ώρα που σκότωνε τους φίλους μου. Ελπίζω να σαπίζει αιώνια στην κόλαση», έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram. «Αυτός που βλέπετε είναι ο φονιάς και στα πλάνα τον βλέπετε να πυροβολεί τους ανθρώπους που προσπαθούν να βγουν από τα παράθυρα».

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου ακούγονται αρκετοί πυροβολισμοί, ενώ στη συνέχεια διακρίνεται ο Ντάλας Κναπ να ξεφεύγει από μια πόρτα και να τρέχει στο δρόμο φωνάζοντας ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι μέσα στο μπαρ ρεστοράν.

Τρία λεπτά αργότερα, φθάνουν στο σημείο αστυνομικοί και ο δράστης, μόλις τους αντιλαμβάνεται αρχίζει να πυροβολεί εναντίον τους, ενώ λίγο μετά αυτοκτονεί.

Κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών, ένας αστυνομικός -βοηθός σερίφη, όπως έγινε αργότερα γνωστό- τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ λίγη αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 28χρονος όπως έγινε γνωστό έπειτα από έρευνα της αστυνομίας, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και η διάγνωση έγινε τον Απρίλιο έπειτα από ένα συμβάν που διαδραματίστηκε στο σπίτι του.

O 28χρονος μακελάρης της Καλιφόρνια, πρώην πεζοναύτης Ίαν Ντέιβιντ Λονγκ έπασχε από μετατραυματικό στρες, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ (Φωτογραφία: ΑΡ)
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις