Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γαρυφαλλιά: «Έφυγα από το GNTM για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια»
LIFESTYLE

Γαρυφαλλιά: «Έφυγα από το GNTM για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια»

Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη αποχώρησε οικειοθελώς χθες από το σπίτι του GNTM Μάλιστα, ακόμη και η “τριάδα της φωτιάς” σοκαρίστηκε, παραλίγο κιόλας να συγκινηθεί.  Η πανέμορφη νεαρή από το Αγρίνιο, αν και θεωρείτο φαβορί, δεν άντεξε. Η ίδια βρέθηκε σήμερα Στη φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. […]

Γαρυφαλλιά Καλιφώνη GNTM

Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη αποχώρησε οικειοθελώς χθες από το σπίτι του GNTM

Μάλιστα, ακόμη και η “τριάδα της φωτιάς” σοκαρίστηκε, παραλίγο κιόλας να συγκινηθεί.  Η πανέμορφη νεαρή από το Αγρίνιο, αν και θεωρείτο φαβορί, δεν άντεξε.

Η ίδια βρέθηκε σήμερα Στη φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Δεν υπήρχε κάποιος τσακωμός με τον φίλο μου. Δεν ένιωθα ένοχη, δουλειά έκανα. Απλά έχω πολύ καλή αντίληψη μέχρι που είναι τα όριά μου και κατάλαβα ότι τα όριά μου είναι μέχρι εκεί.

Για να μην ξεφτιλιστούμε δημόσια -γιατί θα φτάναμε σε αυτό το σημείο-… πόσο άλλο να κρατηθώ και να λέω «Γαρυφαλλιά κρατήσου!

Γαρυφαλλιά αδιάφορη! Γαρυφαλλιά μη»! Ε όχι! Από το να χάσω τον εαυτό μου, αντίο και θα το κάνω έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη.


Ο σύντροφός της ονομάζεται Κωνσταντίνος Κυριάκου και δουλεύει ως μετρ στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

metr

Μάλιστα, τον είχε αναφέρει η Μικαέλα στο παιχνίδι.

«Χθες το βράδυ ήρθε η Γαρυφαλλιά στην κουζίνα και είπε ότι θέλει να μου μιλήσει. Μου λέει άκουσα για σένα ότι κάθεσαι και λες ότι με έβαλε ο γκόμενος μου στο GNTM. Της λέω ότι εγώ δεν πιστεύω καν ότι γκόμενός σου μπορεί να σε βάλει εσένα στο παιχνίδι. Άρα γιατί να λες ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο; Τον ξέρω τον γκόμενό σου πριν καν τον γνωρίσεις εσύ ας πούμε. Δεν έχω κονέ εγώ να μπω, που έχω κάνει κάποια πράγματα, που έχω κάποιες γνωριμίες και θα έχει αυτή που ξεκίνησε τώρα το μόντελινγκ;», είπε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Η Γαρυφαλλιά, ή αλλιώς Σκάρλετ Γιόχανσον από το… Αγρίνιο, έχει έντονη δραστηριότητα στα social media, καθώς ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της.

https://www.instagram.com/p/BlYD7Y7AxP9/

View this post on Instagram

S☀️N

A post shared by g a r i f a l i a • kalifoni♍ (@garifalia.kalifoni) on

Είχε μάλιστα περάσει στο GNTM με 4 “ναι”: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις