Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Υπάλληλος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών
ΕΛΛΑΔΑ

Υπάλληλος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Υπάλληλος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο 58χρονος που είχε συλληφθεί στις 10 Οκτωβρίου στο σπίτι του, σε ένα χωριό της Καβάλας με μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης Την αποκάλυψη κάνει η τοπική εφημερίδα «Πρωινή», ενώ τονίζεται πως ο βουλευτής δεν είχε ιδέα για τις «δράσεις» του 58χρονου. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα ο συλληφθείς εργαζόταν καθημερινά στα γραφεία του […]

Υπάλληλος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθη

Υπάλληλος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο 58χρονος που είχε συλληφθεί στις 10 Οκτωβρίου στο σπίτι του, σε ένα χωριό της Καβάλας με μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Την αποκάλυψη κάνει η τοπική εφημερίδα «Πρωινή», ενώ τονίζεται πως ο βουλευτής δεν είχε ιδέα για τις «δράσεις» του 58χρονου.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα ο συλληφθείς εργαζόταν καθημερινά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας όπου στεγάζονται τα γραφεία και των τριών βουλευτών.

Μόλις ο βουλευτής Γιώργος Παπαφιλίππου πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί, διέκοψε αυτόματα την απόσπαση του 58χρονου, ο οποίος ωστόσο έχει επανέλθει στις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας, ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν κάνει έρευνα στην κατοικία του 58χρονου.

Εκεί είχαν ανακαλύψει μία νάιλον σακούλα απορριμμάτων που ήταν γεμάτη με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 740 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, κ. Παπαφιλίππου ρωτήθηκε χθες σχετικά παραδέχθηκε το γεγονός.

Ξεκαθάρισε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό κι όπως είπε «…μόλις έμαθα τι είχε συμβεί έπραξα το αυτονόητο».

Σταμάτησε δηλαδή την απόσπαση του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις