Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φυλάκιση και πρόστιμο σε άνδρα που έβαζε φόλες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλάκιση και πρόστιμο σε άνδρα που έβαζε φόλες

Η κακοποίηση των ζώων παίρνει όλο και πιο φρικτές διαστάσεις, παρά τις σοβαρές ποινές. Αμέτρητα ζώα χάνουν τη ζωή τους από φόλες, χωρίς να καταλήγουν όλες οι υποθέσεις στη Δικαιοσύνη Ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε Ηρακλειώτη Ο άντρας τοποθετούσε φόλες στην περιοχή με αποτέλεσμα 4 […]

φόλες σε σκυλιά

Η κακοποίηση των ζώων παίρνει όλο και πιο φρικτές διαστάσεις, παρά τις σοβαρές ποινές. Αμέτρητα ζώα χάνουν τη ζωή τους από φόλες, χωρίς να καταλήγουν όλες οι υποθέσεις στη Δικαιοσύνη

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε Ηρακλειώτη

Ο άντρας τοποθετούσε φόλες στην περιοχή με αποτέλεσμα 4 σκυλιά να δηλητηριαστούν και δύο από αυτά να βρουν φρικτό θάνατο.

Πριν φτάσει μάλιστα σε αυτό το σημείο, πετροβολούσε τα άτυχα ζώα.

Στον κατηγορούμενο είχαν υποβληθεί δύο μηνύσεις από το σωματείο ζωόφιλη Δράση.

Οι έξι συνολικά μάρτυρες κατέθεσαν ότι στις 21 Αυγούστου του 2014 στην οδό Σόλωνος τοποθέτησε φόλες με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν δύο σκυλιά και να χάσει τελικά τη ζωή του το ένα εξ αυτών.

Στις 28 και 29 Αυγούστου του 2014 ο ίδιος δράστης, τοποθέτησε και πάλι φόλες με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν δύο δεσποζόμενα σκυλιά εκ των οποίων το ένα δεν τα κατάφερε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις