Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το “θρίλερ” ή… δράμα με την Αλεξανδράκη – Ο έρωτας και η Ιωάννα Μπέλλα (vid)
LIFESTYLE

Το “θρίλερ” ή… δράμα με την Αλεξανδράκη – Ο έρωτας και η Ιωάννα Μπέλλα (vid)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αν και το τηλεοπτικό κοινό την ψήφισε να παραμείνει στους Επίλεκτους ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει από το Nomads, καθώς της λείπει πολύ ο σύντροφός της. Λέγοντας ότι δεν είχαν ξαναχωριστεί για μεγάλο διάστημα στα τέσσερα χρόνια που είναι μαζί το μοντέλο, είπε ότι δεν αντέχει μακριά του και θέλει να φύγει. […]

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αν και το τηλεοπτικό κοινό την ψήφισε να παραμείνει στους Επίλεκτους ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει από το Nomads, καθώς της λείπει πολύ ο σύντροφός της.

Λέγοντας ότι δεν είχαν ξαναχωριστεί για μεγάλο διάστημα στα τέσσερα χρόνια που είναι μαζί το μοντέλο, είπε ότι δεν αντέχει μακριά του και θέλει να φύγει.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής του Nomads Σάββας Πούμπουρας επέμενε ότι δεν χρειάζεται να φύγει τώρα και ότι καλό είναι να το ξανασκεφθεί.

https://www.instagram.com/p/Bm5wSq6nFuv/?utm_source=ig_embed

Τα σχόλια στο Πρωινό:

«Αυτό που βιώνουμε σε όρους δραματικής ποίησης είναι η τραγική ειρωνεία», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αφροδίτη Γραμμέλη μετέφερε τα εξής:

«Η Δήμητρα είναι στη Μαδαγασκάρη, βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο χωρίς κινητό με συνοδό από την παραγωγή, δεν έχει επικοινωνία. Μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να αποφασίσει τι θα γίνει, δεν είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από το Nomads. Θα ξέρουμε μέσα στην ημέρα».

«Να θυμίσουμε ότι υπήρξε συγκεκριμένο δημοσίευμα το οποίο μιλούσε για μία φιλία η οποία αναπτύσσεται ανάμεσα στον Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα», σημείωσε ο Άρης Καβατζίκης.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόσθεσε: «Αυτή αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Ιωάννα Μπέλλα δεν είναι στην Ελλάδα αυτές τις μέρες».

Σχολιάζοντας τον λόγο που η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Έχουμε πολύ ρεπορτάζ, αλλά θεωρώ ότι όταν πήγε να επικοινωνήσει και αντί να βγει ο σύντροφός της στο τηλέφωνο και να της πει αγάπη μου, μού λείπεις, βγήκε η κολλητή της, ξενέρωσε και κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και δεν πάει καλά. Ξενέρωσε και θέλει να γυρίσει πίσω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις