Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρικτό έγκλημα: Του έκοψε το πέος και τα βλέφαρα και τα άφησε πάνω στο τζάκι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρικτό έγκλημα: Του έκοψε το πέος και τα βλέφαρα και τα άφησε πάνω στο τζάκι

Ένα φρικτό έγκλημα σοκάρει το Δουβλίνο τις τελευταίες ώρες Μια γυναίκα 50 ετών συνελήφθη, κατηγορούμενη για την άγρια δολοφονία ενός 27χρονου. Σύμφωνα με τα μέσα, η Grace Miano έκοψε το πέος του 27χρονου αλλά και τα βλέφαρά του και τα ακούμπησε στο ράφι πάνω από το τζάκι. Το θύμα ονομάζεται Limbani Mzoma, ή Robert και […]

Ένα φρικτό έγκλημα σοκάρει το Δουβλίνο τις τελευταίες ώρες

Μια γυναίκα 50 ετών συνελήφθη, κατηγορούμενη για την άγρια δολοφονία ενός 27χρονου. Σύμφωνα με τα μέσα, η Grace Miano έκοψε το πέος του 27χρονου αλλά και τα βλέφαρά του και τα ακούμπησε στο ράφι πάνω από το τζάκι.

Αποτέλεσμα εικόνας για Limbani Mzoma

Το θύμα ονομάζεται Limbani Mzoma, ή Robert και βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος σε γειτονιά της Ιρλανδικής πρωτεύουσας την περασμένη Πέμπτη.

Η 50χρονη με καταγωγή από την Κένυα που μένει στην ίδια διεύθυνση με το θύμα, την ώρα που την μετέφεραν στον εισαγγελέα το πρωί της Κυριακής χαμογελούσε και χαιρετούσε τους δημοσιογράφους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Grace Miano

Μάλιστα ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο. Επίσης κατά την κράτησή της παραπονέθηκε για πόνους στην πλάτη, στο κεφάλι και τα πόδια.

Το σπίτι όπου έμεναν οι δυο τους είναι σε καλή συνοικία του Δουβλίνου και σε μια γειτονιά που θεωρείται ήσυχη. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων όλοι μιλούσαν για προβλήματα με τους ενοίκους του συγκεκριμένου σπιτιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις