Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στη Σύρνα ο Καμμένος – Η σέλφι και το δείπνο (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Σύρνα ο Καμμένος – Η σέλφι και το δείπνο (pics)

Στην Αστυπάλαια και στη Σύρνα βρέθηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος Κοντά στη Σύρνα είχε σημειωθεί το ναυάγιο του «Αθηνά» λίγο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι 8 τότε κάτοικοι του νησιού φιλοξένησαν και περιέθαλψαν τότε τους εκατοντάδες ναυαγούς. Στην περιοχή σε ένα μήνα θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τους νεκρούς. Ο Πάνος Καμμένος είχε […]

Στην Αστυπάλαια και στη Σύρνα βρέθηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος

Κοντά στη Σύρνα είχε σημειωθεί το ναυάγιο του «Αθηνά» λίγο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι 8 τότε κάτοικοι του νησιού φιλοξένησαν και περιέθαλψαν τότε τους εκατοντάδες ναυαγούς.

Στην περιοχή σε ένα μήνα θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τους νεκρούς.

Ο Πάνος Καμμένος είχε την ευκαιρία να βουτήξει στο ναυάγιο αλλά και να φωτογραφηθεί με φόντο το ελικόπτερο που τον μετέφερε.

Μάλιστα δείπνησε με στελέχη του Λιμενικού Σώματος, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αστυπάλαια. Και μέσω ανάρτησής του στο προσωπικό λογαριασμό στο Twitter δήλωσε “στην Αστυπάλαια με τον Δήμαρχο και τους λεβέντες των Ενόπλων Δυνάμεων του ΛΣ και της ΕΛΑΣ μετά την Σύρνα που γίνεται το κέντρο Ελληνοϊσραηλινής φιλίας εκεί που οι 9 κάτοικοι του νησιού φιλοξένησαν 870 ναυαγούς Ισραηλινούς του πλοίου ΑΘΗΝΑ τους πρώτους κατοίκους της Χαίφας”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις