Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

21

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λοβέρδος για το πόρισμα της εξεταστικής για την υγεία: “Τους έχω για πρωινό”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος για το πόρισμα της εξεταστικής για την υγεία: “Τους έχω για πρωινό”

«Είμαι από τους πιο στοχοποιημένους γιατί ως υπουργός ήμουν αντίθετος τους και στη Βουλή είμαι ο πιο επιθετικός, σκληρός αλλά δίκαιος», είπε ο κ. Λοβέρδος, με αφορμή τις πληροφορίες για το τελικό πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξεταστική για την υγεία που θα επιρρίπτει ευθύνες σε πρώην υπουργούς. Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, εξήγησε πως «η […]

«Είμαι από τους πιο στοχοποιημένους γιατί ως υπουργός ήμουν αντίθετος τους και στη Βουλή είμαι ο πιο επιθετικός, σκληρός αλλά δίκαιος», είπε ο κ. Λοβέρδος, με αφορμή τις πληροφορίες για το τελικό πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξεταστική για την υγεία που θα επιρρίπτει ευθύνες σε πρώην υπουργούς.

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, εξήγησε πως «η στοχοποίηση έχει να κάνει και με την κεντροαριστερά γιατί τους ενδιαφέρουν και οι ψήφοι της κεντροαριστεράς», ενώ τόνισε ότι «αυτά είναι τίτλοι τιμής και υπερηφάνειας και με αυτά θα πάω στις εκλογές.

«Δεν λέω ότι δεν θυμώνω αλλά σε πολιτικό επίπεδο η τελευταία μου λέξη είναι ότι τους έχω για πρωινό», κατέληξε.

Όσον αφορά τη συνταγματική αναθέωρηση χαρακτήρισε «υποκρισία να μιλά ο πρωθυπουργός για αναθεώρηση που αφορά μεταξύ άλλων το κράτος δικαίου, και να είναι αυτός που δεν πήγε να επισκεφθεί τον Παπαδήμο μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του, που έκανε δημοψήφισμα το 2015 με παράνομο ερώτημα και δεν ακολούθησε την απόφασή του λαού αλλά την άλλαξε».

«Αυτό είναι ένα πολιτικό φαινόμενο που διέπει το ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θα πάμε στη διαδικασία στη Βουλή και θα τους τα πούμε. Σου προτείνει να αλλάξει το Σύνταγμα σε μια τη θετική κατευθυνση ένας που το παραβιάζει κάθε ημέρα» κατέληξε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις