Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Από το Power of Love στις εκλογές, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες
LIFESTYLE

Από το Power of Love στις εκλογές, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες

Αφού έγινε γνωστός στο κοινό, γιατί να μην δοκιμάσει την τύχη του και στην… πολιτική; Σωκράτης Ελ Γκαμαλί ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στο Power of love και αυτός που κατάφερε να βρει στην αγάπη στο πρόσωπο της συμπαίκτριάς του, Κυριακής Τσανικίδου. Ο παίκτης του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ δείχνει να ενδιαφέρεται για […]

Αφού έγινε γνωστός στο κοινό, γιατί να μην δοκιμάσει την τύχη του και στην… πολιτική;

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί ήταν ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες στο Power of love και αυτός που κατάφερε να βρει στην αγάπη στο πρόσωπο της συμπαίκτριάς του, Κυριακής Τσανικίδου.

Ο παίκτης του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ δείχνει να ενδιαφέρεται για τα κοινά και κατεβαίνει υποψήφιος με την παράταξη «Πολίτες σε δράση» για τον Δήμο Ζωγράφου.

Την υποψηφιότητά του έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του στο Instagram:

«Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ για τον δήμο Ζωγράφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατευθύνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια».

https://www.instagram.com/p/BpmVKSXnH3e/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις