Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρίκη: Πυροβόλησαν πέντε άγρια ελάφια στο Δέλτα του Έβρου (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρίκη: Πυροβόλησαν πέντε άγρια ελάφια στο Δέλτα του Έβρου (pics-vid)

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία στο Δέλτα του Έβρου η δολοφονία πέντε άγριων αλόγων που εντοπίστηκαν την Τρίτη να επιπλέουν σε απόσταση μικρή το ένα από το άλλο, σε κανάλι της περιοχής. Το ένα αρσενικό, τα δύο θηλυκά και τα δύο πουλαράκια, βρέθηκαν νεκρά στο κανάλι της περιοχής του αντλιοστασίου στο Δέλτα του Έβρου […]

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία στο Δέλτα του Έβρου η δολοφονία πέντε άγριων αλόγων που εντοπίστηκαν την Τρίτη να επιπλέουν σε απόσταση μικρή το ένα από το άλλο, σε κανάλι της περιοχής.

Το ένα αρσενικό, τα δύο θηλυκά και τα δύο πουλαράκια, βρέθηκαν νεκρά στο κανάλι της περιοχής του αντλιοστασίου στο Δέλτα του Έβρου από ψαράδες που διαμένουν στις καλύβες.

Οι ψαράδες ειδοποίησαν αμέσως τον αντιδήμαρχο Φερών Νικόλαο Γκότση, το δασαρχείο, την κτηνιατρική υπηρεσία, τον φορέα διαχείρισης, προκειμένου να καταγραφεί το αποτρόπαιο συμβάν.

Επί τόπου έσπευσαν ο εκπρόσωπος της κτηνιατρικής Γιώργος Αρχοντάκης, του δασαρχείου Άκης Σεργάκης, του ΤΟΕΒ Σάκης Μπιριντζής και χειριστής τσάπας.

Επιστρατεύτηκε εκσκαφέας για να γίνει η ταφή των νεκρών αλόγων. Ένα αρσενικό, δύο θηλυκά και δύο πουλάρια έφεραν τραύματα από σφαίρες. H εικόνα που αντίκρισαν το πρωί της Τετάρτης οι αλιείς
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις