Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σωκράτης Κόκκαλης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σωκράτης Κόκκαλης

Μετά από 25 χρόνια, ο Σωκράτης Κόκκαλης με επιστολή του προς τον Γιάννη Μώραλη ενημέρωσε για την παραίτησή του από μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο κ. Κόκκαλης ενημέρωσε γραπτώς τον πρόεδρο της πειραϊκής ομάδας, Γιάννη Μώραλη πως παραιτείται από μέλος του διοικητικού συμβουλίου των «ερυθρολεύκων». Ο 80χρονος επιχειρηματίας, που συνέδεσε την θητεία του […]

Μετά από 25 χρόνια, ο Σωκράτης Κόκκαλης με επιστολή του προς τον Γιάννη Μώραλη ενημέρωσε για την παραίτησή του από μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο κ. Κόκκαλης ενημέρωσε γραπτώς τον πρόεδρο της πειραϊκής ομάδας, Γιάννη Μώραλη πως παραιτείται από μέλος του διοικητικού συμβουλίου των «ερυθρολεύκων».

Ο 80χρονος επιχειρηματίας, που συνέδεσε την θητεία του με την επιστροφή της ομάδας του Πειραιά στον δρόμο των επιτυχιών, είχε μεν τυπική συμμετοχή στα διοικητικά τεκταινόμενα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, όμως παρέμενε στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ του Σωκράτη Κόκκαλη και του Βαγγέλη Μαρινάκη για το ζήτημα της μεταβίβασης του 50% του γηπέδου «Καραϊσκάκης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις