Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

30

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Εξελίξεις: Εξώδικο Χρηστίδου στον Παπανώτα και παρέμβαση… “γερο – Βερύκιου” (vid)
LIFESTYLE

Εξελίξεις: Εξώδικο Χρηστίδου στον Παπανώτα και παρέμβαση… “γερο – Βερύκιου” (vid)

Με εξώδικο απαντά η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου στο δημοσιογράφο Δημήτρη Παπανώτα, για την αναφορά του στα κιλά και στην οικογένειά της. Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου δίνουν προθεσμία τριών ημερών στον Δημήτρη Παπανώτα, προκειμένου να ανακαλέσει τα όσα ανέφερε σχετικά με τον τραγουδιστή και την λατρεία του στο γυναικείο φύλο, αφήνοντας αιχμές για την προσωπική και οικογενειακή ζωή του ζευγαριού. «Σχετικά […]

Με εξώδικο απαντά η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου στο δημοσιογράφο Δημήτρη Παπανώτα, για την αναφορά του στα κιλά και στην οικογένειά της.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου δίνουν προθεσμία τριών ημερών στον Δημήτρη Παπανώτα, προκειμένου να ανακαλέσει τα όσα ανέφερε σχετικά με τον τραγουδιστή και την λατρεία του στο γυναικείο φύλο, αφήνοντας αιχμές για την προσωπική και οικογενειακή ζωή του ζευγαριού.

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις που προβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή κακεντρεχή σχόλια κυρίως του Δημητρίου Παπανώτα σε βάρος του Θοδωρή Μαραντίνη και της συζύγου του Σίσσυς Χρηστίδου, τα οποία αναπαρήχθησαν από τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και τα social media, επισημαίνουμε ότι αποκλειστικό μέλημα των ανωτέρω είναι η προστασία των ανηλίκων τέκνων τους και της οικογενειακής τους ζωής, ηρεμίας και γαλήνης, όπως άλλωστε μέχρι και σήμερα οι ίδιοι έχουν αποδείξει εμπράκτως με την συμπεριφορά τους.

Ήδη τα εν λόγω σχόλια εκφεύγοντας των ορίων των αξιολογικών κρίσεων έχουν λάβει τη μορφή δυσφημιστικών διαδόσεων δήθεν γεγονότων και η διατύπωση αυτών εγγίζει τα όρια του ποινικού δικαίου και βαρύτατης παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Για το λόγο αυτό δηλώνουν ότι θα προασπίσουν με κάθε νόμιμο μέσο τόσο την προσωπικότητά τους όσο και το συμφέρον των ανηλίκων τέκνων τους από τις ψευδείς και χυδαίες αναφορές στο πρόσωπό τους, τις οποίες αποκρούουν ως κακοήθεις και θεωρούν ότι στόχο έχουν να πλήξουν τους ιδίους και προέρχονται κατά βάση από τον Δημήτριο Παπανώτα.

Προς το σκοπό αυτό επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους και κάθε αξίωσής τους αστικής – ποινικής και έχουν αναθέσει στην δικηγορική εταιρία «ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» την αποστολή του παρόντος με την ταυτόχρονη δήλωση ότι αμφότεροι θα προασπίσουν το συμφέρον της οικογενείας τους και των ανηλίκων τέκνων τους με κάθε νόμιμο τρόπο. Παράλληλα χορηγείται μια προθεσμία τριών ημερών στον Δημήτριο Παπανώτα να ανακαλέσει τα κακεντρεχή σχόλια και να προβεί σε δημόσια δήλωση ανάκλησης των συκοφαντικών του δηλώσεων και παροχής συγγνώμης. Άλλως θα επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες».

Η Σίσσυ μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και σχολίασε:

“Αυτή την εβδομάδα έλαβα ένα σοκαριστικό κύμα αγάπης. Ο κόσμος, όπου κι αν πήγα μου έδωσε αγάπη και αυτό μου έδωσε δύναμη. Τα social media κράτησαν την επαφή μου με τον κόσμο…ένα τεράστιο ευχαριστώ, ήταν το σωσίβιο μου”.

Ενώ φάνηκε, λοιπόν, πως το όλο θέμα ενδεχομένως πάρει μια πιο σοβαρή διάσταση, ο Δήμος Βερύκιος μας ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης για μια διαφορετική εξέλιξη.

«Ξέρεις ε; Έδωσα χθες όρκο τιμής στον αγαπητό τον φίλο μου τον δικηγόρο, ότι είσαι τόσο καλό παιδί και όλα εδώ τελείωσαν. Έτσι; Και ο νοών νοείτω. Δεν θέλω άλλη κουβέντα. Και ο Θοδωρής είναι άξιο παιδί… και βλέπεις ότι ο γερο Δήμος τα καταφέρνει στον βαθμό που τα καταφέρνει», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δημιουργήθηκε μια ιστορία που κατά την άποψή μου στηρίζεται και σε μία παρεξήγηση. Όταν παίρνουν πολλοί τον λόγο παίρνει μια άλλη διάσταση, Θεωρώ ότι την επόμενη μέρα κιόλας που το κλείσαμε ζητώντας συγγνώμη από τη Σίσσυ αν την στεναχωρήσαμε δεν υπήρχε πρόθεση. Νομίζω εκεί τελείωσε. Όποιοι το συνεχίζουν, το συνεχίσουν για άλλους λόγους και δεν εννοώ το ζευγάρι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις