Γερμανία: Φοιτήτρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από Σύρους πρόσφυγες

ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Φοιτήτρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από Σύρους πρόσφυγες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Επτά Σύροι, ηλικίας 19 με 29 ετών, και ένας 25χονο Γερμανός, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία της Βάδης- Βιρτεμβέργης, οι ύποπτοι για τον βιασμό 18χρονης φοιτήτριας στη Γερμανία. Όμως, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, πιστεύεται πως στον βιασμό ενδέχεται να εμπλέκονται περισσότεροι. Η 18χρονη κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού τη νύκτα της 13ης προς 14 Οκτωβρίου από […]

29.10.2018 | 12:42

Επτά Σύροι, ηλικίας 19 με 29 ετών, και ένας 25χονο Γερμανός, είναι, σύμφωνα με την αστυνομία της Βάδης- Βιρτεμβέργης, οι ύποπτοι για τον βιασμό 18χρονης φοιτήτριας στη Γερμανία.

Όμως, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, πιστεύεται πως στον βιασμό ενδέχεται να εμπλέκονται περισσότεροι.

Η 18χρονη κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού τη νύκτα της 13ης προς 14 Οκτωβρίου από την ομάδα ανδρών, αφού πήγε σε ένα κλαμπ στο κέντρο της πόλης.

Η φοιτήτρια δήλωσε ότι είχε πάει στο κλαμπ με μια φίλη της όπου ένας άγνωστος άνδρας της πρόσφερε ένα ποτό. Περίπου τα μεσάνυκτα έφυγε από το κλαμπ με τον άνδρα αυτό, όμως κατήγγειλε ότι της είχε ρίξει κάτι στο ποτό της και δεν μπορούσε να φέρει καμία αντίσταση. Σύμφωνα με την ίδια, ένας από τους υπόπτους της επιτέθηκε σε κοντινούς θάμνους και ακολούθησαν και οι υπόλοιποι.

Οι άνδρες, οι περισσότεροι από τους οποίους ζουν σε χώρους στέγασης μεταναστών, είναι γνωστοί στις αρχές για άλλα εγκλήματα.

Για το αποτρόπαιο αυτό γεγονός θα πραγματοποιηθούν σήμερα διαδηλώσεις στο Φράιμπουγκ της δυτικής Γερμανίας.

Το ακροδεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) έχει καλέσει τους κατοίκους του Φράιμπουργκ να βγουν στον δρόμο για να εκφράσουν την οργή τους, ενώ πρόκειται να διοργανωθούν και αντιδιαδηλώσεις με στόχο να καταγγείλουν την απόπειρα εκμετάλλευσης του εγκλήματος αυτού για να ενισχυθεί το αντιμεταναστευτικό αίσθημα.

Exit mobile version