Αθήνα

°C

Δευτέρα

18

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Στενοχωριέμαι, ήταν απαράδεκτοι»: Το σχόλιο του Σημίτη για Παπαντωνίου – Άκη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στενοχωριέμαι, ήταν απαράδεκτοι»: Το σχόλιο του Σημίτη για Παπαντωνίου – Άκη

Ένα σχόλιο για τους πρώην υπουργούς του που εμπλέκονται σε σκάνδαλα διαφθοράς έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Το σχόλιο έγινε στον Γιώργο Αμυρά, στο περιστύλιο της Βουλής, και το αποκάλυψε ο ίδιος ο βουλευτής του Ποταμιού. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον News 24/7, στους 88.6, ο Γ. Αμυράς, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε σύντομη συζήτηση που είχε με τον […]

Ένα σχόλιο για τους πρώην υπουργούς του που εμπλέκονται σε σκάνδαλα διαφθοράς έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Το σχόλιο έγινε στον Γιώργο Αμυρά, στο περιστύλιο της Βουλής, και το αποκάλυψε ο ίδιος ο βουλευτής του Ποταμιού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον News 24/7, στους 88.6, ο Γ. Αμυράς, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε σύντομη συζήτηση που είχε με τον Κώστα Σημίτη στο περιστύλιο της Βουλής.

«Στενοχωριέμαι, ήταν απαράδεκτοι», ήταν η απάντηση του κ. Σημίτη στην ερώτηση του Γιώργου Αμυρά για το πώς βλέπει τις αποκαλύψεις για τους πρώην υπουργούς του που εμπλέκονται σε σκάνδαλα διαφθοράς.

Επίσης, ο κ. Αμυράς προανήγγειλε κατάθεση οδικού χάρτη από την πλευρά του Ποταμιού για τις μετεκλογικές συνεργασίες με φιλοευρωπαϊκές, φιλελεύθερες δυνάμεις, στις οποίες περιλαμβάνεται η ΝΔ και όχι το ΚΙΝΑΛ.

Μιλώντας, δε, για το συνέδριο του Ποταμιού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, διέψευσε τις φήμες ότι ο ίδιος θα διεκδικήσει την ηγεσία και εξήγησε ότι τάσσεται υπέρ της αυτόνομης παρουσίας του Ποταμιού και της συμμετοχής του στις εκλογές αλλά με ξεκάθαρο πλαίσιο για τη μετεκλογική του στάση: «Θα πω στο συνέδριο: “αγαπητοί Ποταμίσιοι, είμαστε κίνημα συνεργασιών. Ελάτε με χαρτί και με μολύβι να πούμε με ποιους πρέπει να συνεργαστούμε στη βάση ποιων θέσεων, για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, για τη ρύθμιση σχέσεων κράτους-Εκκλησίας με σεβασμό της μιας πλευράς προς την άλλη, για ένα νέο Δημόσιο με αξιολόγηση και λογοδοσία, για την προστασία του περιβάλλοντος”».

Τέλος, ανέφερε ότι στο εσωκομματικό δημοψήφισμα που έγινε στο Ποτάμι, με συμμετοχή 6.000 μελών, ένα 47% τάχθηκε υπέρ της σύμπλευσης με τη ΝΔ και ένα 45% υπέρ της μετεκλογικής συνεργασίας με το πρώτο κόμμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις