02:08:35, το τέλος του MEGA: Επώνυμοι και μη, αποχαιρετούν το μεγάλο κανάλι

ΕΛΛΑΔΑ

02:08:35, το τέλος του MEGA: Επώνυμοι και μη, αποχαιρετούν το μεγάλο κανάλι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το ρολόι δείχνει 02:08:35 τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου του 2018. Μια μέρα που θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία ως η μέρα που έπεσε το «μαύρο» στο Mega. Μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στην ζωή του τόπου το «Μεγάλο Κανάλι» σταμάτησε να αναμεταδίδεται από την πλατφόρμα της Digea. Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι του σταθμού, είχαν […]

28.10.2018 | 12:13

Το ρολόι δείχνει 02:08:35 τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου του 2018. Μια μέρα που θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία ως η μέρα που έπεσε το «μαύρο» στο Mega.

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στην ζωή του τόπου το «Μεγάλο Κανάλι» σταμάτησε να αναμεταδίδεται από την πλατφόρμα της Digea.

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι του σταθμού, είχαν αποφασίσει να αποχαιρετήσουν το κοινό του καναλιού, προβάλλοντας τρεις από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές: «Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν» και «Απαράδεκτοι».

Με «απαράδεκτους» γράφτηκε το τέλος. Το επεισόδιο παιζόταν, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Στην σκηνή πρωταγωνιστούσαν ο αείμνηστος Βλάσης Μπονάτσος, ο Γιάννης Μπέζος και η Ρένια Λουιζίδου.

«Εγώ όμως άκουσα στο γραφείο ότι φεύγεις ταξίδι με μια παντρεμέν…» λέει η ηθοποιός και τότε… μαύρο.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέστειλε την απόφαση στη Digea και εκείνη προχώρησε στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού.

Ηθοποιοί, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που συνέδεσαν τα ονόματα τους με το MEGAλο κανάλι, το αποχαιρετούν μέσω των social media με λίγα λόγια, φέρνοντας στο μυαλό τους στιγμές και εκφράζοντας σκέψεις για το τέλος του.

Ακόμη και πριν το μαύρο, το Mega κατέγραφε στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen ποσοστά 17,5% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό. Μετά τις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου ήταν σταθερά η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ηλικίας 18 – 54, αφήνοντας πίσω του τα υπόλοιπα κανάλια.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα στα social media για το Mega.

Ετικέτες
Exit mobile version