Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να στηρίξουμε συμφωνία που εκχωρεί γλώσσα και εθνότητα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να στηρίξουμε συμφωνία που εκχωρεί γλώσσα και εθνότητα

«Δεν πρόκειται να στηρίξουμε καμία συμφωνία που είναι σε βάρος της Χώρας μας και των εθνικών μας συμφερόντων. Που εκχωρεί μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στους γείτονές μας».  Αυτό ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του έξω από τον Ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.  Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου […]

«Δεν πρόκειται να στηρίξουμε καμία συμφωνία που είναι σε βάρος της Χώρας μας και των εθνικών μας συμφερόντων. Που εκχωρεί μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στους γείτονές μας». 

Αυτό ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του έξω από τον Ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. 

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραστεί στην επίσημη δοξολογία για την γιορτή του πολιούχου της πόλης. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: 

«Η Θεσσαλονίκη σήμερα γιορτάζει και η σκέψη όλων μας γυρίζει πίσω στο 1912 όταν η Ελλάδα και η ηγεσία της παραμέρισαν τις διαφορές τους και έκαναν πράξη την επιθυμία όλων των Ελλήνων για την απελευθέρωσή τους.
Σήμερα δυστυχώς σκεπάζει τη Χώρα μια συνολική απαισιοδοξία. Πρέπει να σκεφτούμε και πάλι τις αρετές της Χώρας μας που έκαναν την Ελλάδα μεγάλη. Σήμερα από εδώ από τη Μακεδονία μας έχουμε ένα χρέος παραπάνω. Εμείς ως Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να στηρίξουμε καμία συμφωνία που είναι σε βάρος της Χώρας μας και των εθνικών μας συμφερόντων, που εκχωρεί μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στους γείτονές μας». 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις