Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Viral: Η επική απάντηση του Ρος από τα «Φιλαράκια» στην αστυνομία (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Viral: Η επική απάντηση του Ρος από τα «Φιλαράκια» στην αστυνομία (vid)

Η φωτογραφία που δημοσίευσε λίγες ημέρες πριν η αστυνομία του Μπλάκπουλ έγινε αμέσως viral Ένας άνδρας κλέβει ένα σούπερ μάρκετ. Στην φωτογραφία ο ύποπτος φαίνεται να κρατά ένα χάρτινο κιβώτιο με κουτάκια μπίρας. Η ανάρτησή τους στο Facebook έγραφε: «Αναγνωρίζετε αυτόν τον άνθρωπο; Θέλουμε να του μιλήσουμε σε σχέση με κλοπή σε εστιατόριο στο Μπλάκπουλ […]

Η φωτογραφία που δημοσίευσε λίγες ημέρες πριν η αστυνομία του Μπλάκπουλ έγινε αμέσως viral

Ένας άνδρας κλέβει ένα σούπερ μάρκετ. Στην φωτογραφία ο ύποπτος φαίνεται να κρατά ένα χάρτινο κιβώτιο με κουτάκια μπίρας.

Η ανάρτησή τους στο Facebook έγραφε: «Αναγνωρίζετε αυτόν τον άνθρωπο; Θέλουμε να του μιλήσουμε σε σχέση με κλοπή σε εστιατόριο στο Μπλάκπουλ στις 20 Σεπτεμβρίου».

Ωστόσο, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πολύ σύντομα διαπίστωσαν την ομοιότητα του υπόπτου με τον διάσημο ηθοποιό Ντέιβιντ Σουίμερ, που υποδύθηκε τον Ρος Γκέλερ στη σειρά «Τα Φιλαράκια».

Ο διάσημος ηθοποιός Ντέιβιντ Σουίμερ δεν το άφησε ασχολίαστο και ανήρτησε ένα πολύ αστείο βίντεο.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στο  Twitter με ένα βίντεο που τον δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του κουτάκια μπίρας σε ένα σούπερ μάρκετ της Νέας Υόρκης και την λεζάντα: «Αξιωματικοί, σας ορκίζομαι ότι δεν ήμουν εγώ. Όπως μπορείτε να δείτε, ήμουν στη Νέα Υόρκη. Όσο για την αστυνομία του Μπλάκπουλ, εύχομαι καλή τύχη με την έρευνα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις