Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χειροπέδες σε άντρες που παρακολουθούσαν οικονομικό παράγοντα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες σε άντρες που παρακολουθούσαν οικονομικό παράγοντα

Άγρια καταδίωξη επί μία ώρα και 45 λεπτά  στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας από την ομάδα Δίας, μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν δύο άτομα τα οποία αφαιρούσαν τσάντες. Το σήμα δόθηκε εξ αφορμής περιστατικού στις 31 Αυγούστου όπου η συνοδεία ασφαλείας μεγάλου οικονομικού στόχου είχε εντοπίσει την Aprilia να τους παρακολουθεί και λόγω της σοβαρότητας […]

Άγρια καταδίωξη επί μία ώρα και 45 λεπτά  στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας από την ομάδα Δίας, μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν δύο άτομα τα οποία αφαιρούσαν τσάντες.

Το σήμα δόθηκε εξ αφορμής περιστατικού στις 31 Αυγούστου όπου η συνοδεία ασφαλείας μεγάλου οικονομικού στόχου είχε εντοπίσει την Aprilia να τους παρακολουθεί και λόγω της σοβαρότητας του στόχου είχε εμπλακεί στην υπόθεση και η αντιτρομοκρατική.

Η καταδίωξη ξεκίνησε περίπου στις 16:20 την Τετάρτη με τη συμμετοχή 10 αστυνομικών από τη δύναμη της βορειοανατολικής Αττικής

Αρχικά η ύποπτη μοτοσικλέτα μάρκας Aprilia εντοπίστηκε στον Άγιο Στέφανο, μπήκε στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, επέστρεψε στην Εκάλη, γύρισε ανάποδα προς την γέφυρα Βαρυμπόμπης-Πάρνηθας, καταλήγοντας στη Νέα Ερυθραία όπου εγκλωβίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο Έλληνες περιπου 30 ετών, οι οποίοι είναι σεσημασμένοι για πλήθος κλοπών και ληστειών ενώ το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώντας έναν λοστό, έσπαγαν τζάμια αυτοκινήτων και άρπαζαν τσάντες και ό,τι άλλο έβρισκαν μέσα σε αυτά.

Μάλιστα, ο ένας από τους δύο θεωρείται άριστος οδηγός μοτοσικλέτας που κατάφερνε να ξεγλιστρά απο όλα τα μπλόκα ενώ ήταν χαρακτηριστικό ότι στην καταδίωξη με τους αστυνομικούς ανέπτυσσε ταχύτητες που άγγιζαν τα 200 χιλιόμετρα την ώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις