Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

18

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρουβίκωνας προς πρυτανικές αρχές: Σοβαρευτείτε και σταματήστε τις εντάσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Ρουβίκωνας προς πρυτανικές αρχές: Σοβαρευτείτε και σταματήστε τις εντάσεις

«Θα πρότεινα στις πρυτανικές αρχές να σοβαρευτούν και να σταματήσουν να δημιουργούν τεχνητή ένταση. Τα πανεπιστήμια έχουν τεράστια προβλήματα όπως και η κοινωνία. Κανείς δεν νοιάζεται αν εμείς έχουμε πάρει…10 τετραγωνικά στον 5ο όροφο μιας σχολής», αναφέρει στην ανάρτησή του.  Στο υστερόγραφο της ανάρτησης, το ηγετικό στέλεχος διαμηνύει ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα, παρά τις προσπάθειες να φτάσουν […]

«Θα πρότεινα στις πρυτανικές αρχές να σοβαρευτούν και να σταματήσουν να δημιουργούν τεχνητή ένταση. Τα πανεπιστήμια έχουν τεράστια προβλήματα όπως και η κοινωνία. Κανείς δεν νοιάζεται αν εμείς έχουμε πάρει…10 τετραγωνικά στον 5ο όροφο μιας σχολής», αναφέρει στην ανάρτησή του. 

Στο υστερόγραφο της ανάρτησης, το ηγετικό στέλεχος διαμηνύει ότι τα μέλη του Ρουβίκωνα, παρά τις προσπάθειες να φτάσουν στα άκρα, δεν θα χάσουν την υπομονή και την υπομονή τους. «Στόχος σας είναι να φτάσετε την κατάσταση στα άκρα για να σηκωθεί κάποιο δικό μας χέρι. Αμ δε.. Εμείς δεν είμαστε σαν τους μπράβους που φέρατε την πρώτη μέρα. Ούτε Καλαμπόκας είμαστε…», αναφέρει με νόημα.

Αναλυτικά, η ανάρτηση αναφέρει:  

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Γαβρόγλου τα τελευταία 24ωρα επικοινωνούσε προσωπικά με καθηγητές που του έχουν υποχρέωση, για να κινητοποιούσαν φοιτητές για σήμερα( κυρίως μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς). Παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι αρχές του πανεπιστημίου και οι συριζαίοι, (είπαμε πρώτη φορά..αριστερά) οι φοιτητές που συμμετείχαν στην “διαμαρτυρία” σήμερα ήταν ελάχιστοι. Και είναι λογικό. Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της Φιλοσοφικής σχολής έχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν από το να γίνονται”ουρά” της Καραμολέγκου (που παίρνει γραμμή κατευθείαν από την Πειραιώς) και της δεξιάς παρέας της σε γραφικές” κινητοποιήσεις”. Θα πρότεινα στις πρυτανικές αρχές να σοβαρευτούν και να σταματήσουν να δημιουργούν τεχνητή ένταση. Τα πανεπιστήμια έχουν τεράστια προβλήματα όπως και η κοινωνία. Κανείς δεν νοιάζεται αν εμείς έχουμε πάρει…10 τετραγωνικά στον 5ο όροφο μιας σχολής. Ο κόσμος κοιτάει αν θα έχει να φάει αν θα έχει δουλειά και αν θα μάθει το παιδί του 5 γράμματα. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.

Ούτως η άλλως και χίλιες φορές να μας βγάλουν από το στέκι χίλιες φορές θα ξαναμπούμε. Έχουμε τεράστια υπομονή και επιμονή.

ΥΓ. Στόχος σας είναι να φτάσετε την κατάσταση στα άκρα για να σηκωθεί κάποιο δικό μας χέρι. Αμ δε.. Εμείς δεν είμαστε σαν τους μπράβους που φέρατε την πρώτη μέρα. Ούτε Καλαμπόκας είμαστε… 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις