Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Θρίλερ και κλάματα στο GNTM: Κούρεψαν τα κορίτσια – Αγορέ μαλλί, ξύρισμα, σοκ (vids)
LIFESTYLE

Θρίλερ και κλάματα στο GNTM: Κούρεψαν τα κορίτσια – Αγορέ μαλλί, ξύρισμα, σοκ (vids)

Τους… άλλαξαν τα φώτα στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM στην… επιχείρηση Makeover Δύο κορυφαίοι κομμωτές, επιχείρησαν να αλλάξουν το λουκ των κοριτσιών εξηγώντας από την αρχή ότι όλες τους θα έπρεπε να αποβάλλουν αυτό το κοριτσίστικο λουκ που είχαν και να αποκτήσουν τύπο και προσωπικότητα. Για κάποια από τα κορίτσια η αλλαγή ήταν μικρή, όμως, για […]

Τους… άλλαξαν τα φώτα στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM στην… επιχείρηση Makeover

Δύο κορυφαίοι κομμωτές, επιχείρησαν να αλλάξουν το λουκ των κοριτσιών εξηγώντας από την αρχή ότι όλες τους θα έπρεπε να αποβάλλουν αυτό το κοριτσίστικο λουκ που είχαν και να αποκτήσουν τύπο και προσωπικότητα.

Για κάποια από τα κορίτσια η αλλαγή ήταν μικρή, όμως, για άλλες η αλλαγή ήταν πραγματικά μεγάλη. Αναγκάστηκαν να αποχωριστούν τα μακριά μαλλιά τους για κάποια εξαιρετικά κοντά κουρέματα. Μια  κοπέλα, την κούρεψαν με την ψιλή.

Τα κορίτσια έβαλαν τα κλάματα και παρακαλούσαν να μην τους κόψουν τα μαλλιά.

Η Ειρήνη Στεριανού έπρεπε να κάνει το μαλλί της όπως της Ριάνα, κάτι που δεν της άρεσε καθόλου. Έτσι, καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής έκλαιγε και παρακαλούσε να μην της κόψουν το μαλλί. Σε κάποια στιγμή και ενώ της είχαν κόψει ήδη το μακρύ μαλλί της καρέ, ζήτησε απλά να μην της το κόψουν τόσο κοντό όπως της είχαν δείξει. Ο κομμωτής της εξήγησε ότι δεν γίνεται να της κάνει άλλο κούρεμα γιατί αυτό θα είναι αδικία για τα άλλα κορίτσια.

Την ώρα που την κούρευαν «Όχι, όχι, μη μου κόψετε τα μαλλιά», ενώ όταν είδε για πρώτη φορά το νέο της μαλλί είπε ότι απλά δεν της αρέσει, ότι δεν της αρέσει η εικόνα της.

Ανάλογες αντιδράσεις είχε και η Έλντα την οποία κούρεψαν με την ψιλή. Η αντίδρασή της στην αρχή ήταν έντονη και με κλάματα, ωστόσο αρκετά γρήγορα το αποδέχθηκε και προχώρησε στην αλλαγή.

Στο πλαίσιο του make over στο GNTM, οι αλλαγές που είδε η Άννα Τσακουρίδου πάνω της, δεν της άρεσαν καθόλου και μάλιστα νευρίασε μόλις είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Η 23χρονη, μάλιστα, έγινε έξαλλη και τα… έβαλε με τους ανθρώπους της παραγωγής, για τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν, όπως δήλωσε η ίδια. Τόνισε χαρακτηριστικά πώς την φτιάχνουν πάντα τελευταία στιγμή και ότι οι αλλαγές που της έκαναν ήταν “ότι να’ ναι”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις