Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου

ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος Ηρακλειώτης που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 5χρονου κοριτσιού, αν και ο ίδιος επέμενε σθεναρά ότι ουδέποτε έμεινε μαζί του μόνος. Πριν την απολογία του, κατέθεσε η πεθερά του η οποία διαμένει στο υπόγειο του κτιρίου όπου διαμένει η οικογένεια του 50χρονου. Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, κατέθεσε ότι αγαπάει […]

22.10.2018 | 17:32

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος Ηρακλειώτης που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 5χρονου κοριτσιού, αν και ο ίδιος επέμενε σθεναρά ότι ουδέποτε έμεινε μαζί του μόνος.

Πριν την απολογία του, κατέθεσε η πεθερά του η οποία διαμένει στο υπόγειο του κτιρίου όπου διαμένει η οικογένεια του 50χρονου. Η γυναίκα, σε κατάσταση σοκ, κατέθεσε ότι αγαπάει την 5χρονη και ότι ουσιαστικά ήταν εκείνη που την είχε διαρκώς μαζί της. Εκείνη τη φρόντιζε και την πρόσεχε καθώς η μητέρα της 5χρονης την εμπιστευόταν. 

Αναφέρθηκε ακόμα, ότι το παιδάκι είπε στην μητέρα του τα όσα βίωσε, την 1η Οκτωβρίου. Η μητέρα ωστόσο αντί να σπεύσει αμέσως στην Αστυνομία, επέλεξε στις 5 Οκτωβρίου να αφήσει το παιδί στο σπίτι της γιαγιάς για κάποιες ημέρες και στην συνέχεια, αφού το πήρε, προέβη στην καταγγελία. 

Το ιατροδικαστικό πόρισμα δεν έχει διαβιβαστεί ακόμα στη Δικαιοσύνη. 

Exit mobile version