Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

10

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Οι ένστολοι στα χνάρια των δημοσίων υπαλλήλων: Προ των πυλών χιλιάδες αγωγές
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι ένστολοι στα χνάρια των δημοσίων υπαλλήλων: Προ των πυλών χιλιάδες αγωγές

Μετά τους δημοσίους υπαλλήλους, το «γαϊτανάκι» των διεκδικήσεων μεγαλώνει, με τους ένστολους να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη για την επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού. Οι ένστολοι, εν αναμονή της επιστροφής των αναδρομικών τους ετοιμάζονται τώρα να ασκήσουν αγωγές διεκδικώντας δικαστικά ο καθένας και αναδρομικά επιδόματα εορτών και αδείας ύψους 2.500 ευρώ. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της […]

Αποτέλεσμα εικόνας για ένστολοι

Μετά τους δημοσίους υπαλλήλους, το «γαϊτανάκι» των διεκδικήσεων μεγαλώνει, με τους ένστολους να προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη για την επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού.

Οι ένστολοι, εν αναμονή της επιστροφής των αναδρομικών τους ετοιμάζονται τώρα να ασκήσουν αγωγές διεκδικώντας δικαστικά ο καθένας και αναδρομικά επιδόματα εορτών και αδείας ύψους 2.500 ευρώ.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών έχει ήδη ενημερώσει τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για τη διαδικασία και για τα σχετικά έγγραφα που θα πρέπει να καταθέσουν έως τις 30 Νοεμβρίου ώστε στη συνέχεια και μέχρι τέλος του έτους να κατατεθούν μαζικές αγωγές στα αρμόδια Πρωτοδικεία.

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, τόνισε ότι με την κατάθεση της αγωγής οι ένστολοι μπορούν να διεκδικήσουν το δώρο Χριστουγέννων για το 2016, καθώς και δώρα και επίδομα αδείας για τα έτη 2017 και 2018, που συνολικά φτάνουν τις 2.500 ευρώ για τον καθέναν.

Τον δρόμο για την επιστροφή των δώρων που έχουν καταργηθεί έχει ανοίξει σωρεία δικαστικών αποφάσεων, με πιο πρόσφατη την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά που διέταξε την επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού σε 50 εν ενεργεία δικαστικούς υπαλλήλους για τα έτη 2014,2015 και 2016.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις