Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

13

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 27χρονος παρασκεύαζε “ιδιαίτερα” σαμπουάν για φυλακισμένους
ΕΛΛΑΔΑ

27χρονος παρασκεύαζε “ιδιαίτερα” σαμπουάν για φυλακισμένους

«Αξίας» αποδείχθηκαν δυο σαμπουάν που είχε στις αποσκευές του ένας 27χρονος αλλοδαπός έγκλειστος , κατά την μεταγωγή του από άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα, στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα. Ο νεαρός, είχε βάλει μέσα στα μπουκάλια κάθε λογής ναρκωτικό, προκειμένου να το πουλήσει στους νέους του «συγκατοίκους». Ατύχησε, όμως, γιατί κάποιος “σφύριξε” στους αστυνομικούς της […]

Αποτέλεσμα εικόνας για ελ.ας

«Αξίας» αποδείχθηκαν δυο σαμπουάν που είχε στις αποσκευές του ένας 27χρονος αλλοδαπός έγκλειστος , κατά την μεταγωγή του από άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα, στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα.

Ο νεαρός, είχε βάλει μέσα στα μπουκάλια κάθε λογής ναρκωτικό, προκειμένου να το πουλήσει στους νέους του «συγκατοίκους».

Ατύχησε, όμως, γιατί κάποιος “σφύριξε” στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών τι σκόπευε να κάνει και τον περίμεναν με… ανοιχτές αγκάλες κατά την άφιξή του στη φυλακή.

Μόλις άνοιξαν τα μπουκάλια με το σαμπουάν, βρήκαν μέσα μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 2,5 γραμμαρίων, τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 14 γραμμαρίων και 33 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 74 γραμμαρίων!

Τα σαμπουάν με το περιεχόμενό τους κατασχέθηκαν και ο νεαρός φυλακισμένος που συνελήφθη ξανά παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πώς προμηθεύτηκε τις ουσίες και γιατί δεν ελέγχθηκε πριν από τη μεταγωγή του στην Πάτρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις