Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η δύσκολη ώρα του Πάνου Καμμένου, σήμερα το μεσημέρι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δύσκολη ώρα του Πάνου Καμμένου, σήμερα το μεσημέρι

Στον «τοίχο» θα βρεθεί το μεσημέρι ο Πάνος Καμμένος, στο υπουργικό που θα συνεδριάσει στις 12 Ο υπουργός Άμυνας που δέχεται σφοδρή επίθεση, αναμένεται να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε όταν αναφέρθηκε στην Αλεξανδρούπολη, την Κάρπαθο ή τη Λάρισα, όταν επιχείρησε να αναφερθεί στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις στο στρατιωτικό επίπεδο. Η παρουσία […]

Στον «τοίχο» θα βρεθεί το μεσημέρι ο Πάνος Καμμένος, στο υπουργικό που θα συνεδριάσει στις 12

Ο υπουργός Άμυνας που δέχεται σφοδρή επίθεση, αναμένεται να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε όταν αναφέρθηκε στην Αλεξανδρούπολη, την Κάρπαθο ή τη Λάρισα, όταν επιχείρησε να αναφερθεί στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις στο στρατιωτικό επίπεδο.

Η παρουσία Καμμένου στο υπουργικό συμβούλιο αναμένεται να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης μεταξύ του αρχηγού των ΑΝΕΛ και των μελών της κυβέρνησης που ζητούν την σταδιακή απαγκίστρωση από τον Πάνο Καμμένο.

Οι δύο αρχηγοί πάντως φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να πορευτούν μαζί για το επόμενο διάστημα ξεπερνώντας τους κραδασμούς που επέφεραν στο κυβερνητικό σχήμα οι τοποθετήσεις του υπουργού άμυνας για την συμφωνία των Πρεσπών.

Εκείνο που απομένει είναι ο Πάνος Καμμένος να εξηγήσει σήμερα στους προερχόμενους εκ του ΣΥΡΙΖΑ υπουργούς ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση έτσι όπως πολλοί φοβούνται στην Κουμουνδούρου.

Δείτε ακόμη: 

Μυστικό ραντεβουδάκι για Τσίπρα – Καμμένο, με αγκινάρες α λα πολίτα και κοντοσούβλι (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις