Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρουβίκωνας σε πανεπιστημιακούς: “Πρέπει να δώσεις κ@λ@ για να φας…”
ΕΛΛΑΔΑ

Ρουβίκωνας σε πανεπιστημιακούς: “Πρέπει να δώσεις κ@λ@ για να φας…”

Μέλος του Ρουβίκωνα επιτίθεται… αισχρά στους πανεπιστημιακούς καθηγητές , με ανάρτησή του στο Facebook. Η ανάρτηση του μέλους της αναρχικής συλλογικότητας ήρθε μετά την ανακοίνωση της ΠΟΣΔΕΠ η οποία καλούσε την πολιτεία να αναλάβει την ευθύνη της τονίζοντας ότι το Πανεπιστήμιο δεν είναι «ξέφραγο αμπέλι», με αφορμή το στέκι της αναρχικής ομάδας στη Φιλοσοφική Αθηνών. […]

Αποτέλεσμα εικόνας για ρουβίκωνας

Μέλος του Ρουβίκωνα επιτίθεται… αισχρά στους πανεπιστημιακούς καθηγητές , με ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση του μέλους της αναρχικής συλλογικότητας ήρθε μετά την ανακοίνωση της ΠΟΣΔΕΠ η οποία καλούσε την πολιτεία να αναλάβει την ευθύνη της τονίζοντας ότι το Πανεπιστήμιο δεν είναι «ξέφραγο αμπέλι», με αφορμή το στέκι της αναρχικής ομάδας στη Φιλοσοφική Αθηνών.

«Εμ βέβαια… Για να φας σταφύλι από το πανεπιστημιακό αμπέλι πρέπει να δώσεις κώλο η 500 ευρώ..» έγραψε.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΔΕΠ λέει για τον Ρουβίκωνα ότι είναι «γνωστή από δράσεις εντυπωσιασμού οργάνωση» και μιλά για «απίστευτο θράσος που τροφοδοτείται από τη συστηματική ανοχή της κυβέρνησης στις παράνομες δράσεις της» και καλεί την Πολιτεία «να αναλάβει τις ευθύνες της και να εκτελέσει το συντομότερο το καθήκον της» και τα αρμόδια όργανα και τους θεσμούς «να ενεργήσουν αποτελεσματικά, προστατεύοντας την πανεπιστημιακή κοινότητα από έκνομες ενέργειες και τον πανεπιστημιακό χώρο από εισβολείς»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις